Friday, May 17, 2024

Lunetă mono QuietEye 1132P cu optică de precizie

Acțiune

Cu luneta QuietEye 1132P Mono, nu tocmai observați; te cufundi într-o mapamond de seninatate și rigoare sporite. Placid dacă sunteți un impatimit priceput în aer neinchis sau un începător neobisnuit, cest monocular este conceput pentru a vă a culege experiențele de vizionare la noi culmi. În durata ce privești prin lentilă, vei fi consternat de valoare absoluta în fiecine mărire de 11x a pricinui oblu și cei mai îndepărtați subiecte într-o focalizare clară, dezvăluind detalii fiecine ar fi nesuferit de deslușit cu ochiul neinchis. De la măturarea maiestuoasă a unui priveliste enciclopedic până la trăsăturile delicate ale unei păsări minuscule cocoțate pe o ramură îndepărtată, oricare priveliște este redată cu o seninatate și o definiție uimitoare.

QuietEye 1132P

The Diametru obiectiv superangular 32 mm al QuietEye 1132P asigură colectarea optimă a luminii, făcându-l însoțitorul tău minunat în condiții de lumină scăzută. Imaginați-vă că sunteți în natură în samcele sau în inserare, când lumea este scăldată într-o strălucire pierdut, eterică. Cu cest monocular, veți a merge cuveni în adâncurile întunecate ale unei păduri sau mijlocitor o pajiște cețoasă, alegând detalii fiecine ar fi pierdute tocmai pentru ochiul modern. Placid dacă priviți o turmă de căprioare fiecine pășcește în elucida dimineții degraba sau urmăriți zborul unei bufnițe în durata ce vânează în tăcere în inserare, QuietEye 1132P vă va a protegui să vedeți lumea într-un mod cu totul nou.

Angajamentele de obtinere înainte de emitere sunt indata disponibile pentru proiectul iscusit de la vreo 269 USD sau 217 GBP (în funcție de cursurile de tura curente)oferind o scurtare considerabilă de vreo 37% din prețul sfarsit de vânzare cu amănuntul, în durata ce finanțarea publică Kickstarter este în scursoare.

suport pentru adaptor pentru telefon monoscop

Cinevasilea dintre cele mai frustrante lucruri contra folosirea unui monocular sau a binoclului este valoare absoluta în fiecine oblu și cel mai mic frisoane al mâinilor vă probabil a nimici vederea, transformând o imagine de reglaj clară și clară într-o scapataciune neclară și tremurătoare. Dar cu QuietEye 1132P, puteți vedea intreg de această problemă. Datorită acestuia tehnologie avansată de stabilizare, cest monocular asigură o imagine de reglaj stabilă, clară, indolent de mediul în fiecine vă aflați. Placid dacă urmăriți o pasăre în fuga, vă concentrați inspre unui categorie sideral îndepărtat sau încercați să priviți mai îndeaproape un vârf de aisberg îndepărtat, stabilitatea QuietEye 1132P îl executa subiectiv pentru toate tipurile de activități dinamice în aer neinchis, de la vânătoare și observarea păsărilor. la observarea stelelor și a poza te-atral.

Muzica mono

În lumea conectată de astăzi, împărtășirea experiențelor este la fel de insemnat ca și trăirea lor. De aceea, QuietEye 1132P este planuit să se integreze minunat cu smartphone-ul tău, transformând dispozitivul tău cauza într-un ecran de vizualizare inaintat. Cu ajutorul adaptorului pentru smartphone-ul inclus, vă puteți atașa cu ușurință telefonul la monocular, permițându-vă faceți fotografii și videoclipuri uimitoare de fiecare te uiți. Imaginați-vă că puteți împărtăși un sfarsit de regina ametitor mijlocitor un lanț muntenos cu prietenii și familia sau să postați un clip de prim-plan cu o pasăre rară pe conturile dvs. de socializare. Cu QuietEye 1132P, posibilitățile sunt nelimitate.

Dar QuietEye 1132P nu se referă tocmai la împărtășirea experiențelor tale cu alții. Este, de asemanator, contra îmbunătățirea propriei experiențe de vizionare în toate modurile posibile. The distanta optică optimizată Iest monocular minimizează deviația de vopsea și aberația cromatică, asigurându-se că imaginile pe fiecine le vedeți nu sunt tocmai clare, ci și realiste în ceea ce privește acuratețea culorii. Și cu funcții suplimentare, cum ar fi filtre UV și polarizante pentru a vă a prii ochii și pentru a îmbunătăți confortul vizual, surplus o funcție macro anti-shake pentru explorări de semen, QuietEye 1132P este cu adevărat un monocular conceput pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă campania QuietEye 1132P își ridică cu isprava obiectivul de cuvant indispensabil și proiectul progresează fără probleme, se așteaptă ca livrarea la standing universal să aibă loc în jurul lunii impunator 2024. Pentru a a banui mai multe contra scopul modelului QuietEye 1132P cu proiectul optică de rigoare, studiați videoclipul promoțional de mai jos.

Vorbind contra design, QuietEye 1132P este creat cu ajutorul utilizatorului de sus în jos. Dacă porți zartale, știi cât de frustrant probabil fi să încerci să folosești un monocular sau un perspectiva fiecine nu se potrivesc cu ochelarii tăi. Dar QuietEye 1132P are o caracteristică atentă ajustări ale grosimii cadrului, permițându-vă să-l utilizați comod pentru perioade continua de durata, fără a fi trebuinta să vă scoateți ochelarii. Și cu dimensiunea sa standardizată și construcția ușoară, cest monocular este ușor de manevrat și carmuire cu socoti oriincotro te-ar duca aventurile.

lunetă mono cu optică de precizie

În esență, QuietEye 1132P Mono Scope este mai greu decât un prost sarsam de vizualizare; este o poartă pentru a a incerca lumea vibrantă și detaliată din jurul tău cu ușurință și rigoare. Fie că explorezi în aer neinchis, te minunezi de cerul nopții sau pur și prost încerci să privești mai cercetator frumusețea fiecine ne înconjoară în oricare zi, cest monocular este biletul tău către o călătorie vizuală uluitoare. Asadar, de ce să așteptați? Îmbrățișează puterea QuietEye 1132P și începe să iata lumea într-un mod cu totul nou astăzi!

Pentru o listă completă a tuturor angajamentelor de campanie disponibile, obiective extinse, mijloci suplimentară și mai multe funcții pentru domeniul modelului cu optică de rigoare, accesați fata oficială a campaniei de finanțare publică QuietEye 1132P, inspectând linkul de mai jos.

Sorginte: Kickstarter

Disclaimer: Participarea la campaniile Kickstarter implică riscuri inerente. În durata ce multe proiecte își ating cu isprava obiectivele, altele pot eșua din considerent numeroaselor provocări. Efectuați întotdeauna cercetări amănunțite și aveți grijă apoi când vă angajați banii câștigați cu povarnic.

Cele mai recente oferte supra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresicare prin oarecare dintre aceste link-uri, supra Gadgets probabil câștiga un provizion de afiliat. Aflați contra tipic noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe