sâmbătă, aprilie 20, 2024

Luka Doncic (gleznă) este discutabil să joace în această seară pentru Mavericks împotriva Pacers

Acțiune

Prin 61 de jocuri în cest vreme, Dallas Mavericks au scor 34-27. Cu 21 de meciuri rămase în sezonul normal, Mavs sunt în actu-alitate pe locul 8 în Conferința de Scapatat. Cu toate acestea, ei sunt la tocmai jumătate de joc din locul șase. Dându-le ritm grandoman pentru a-și sustine una dintre primele șase cap de suma și pentru a a inlatura turneul play-in.

În această seară, Mavericks vor fi acasă pentru a înfrunta Indiana Pacers pentru a doua dintre cele două întâlniri din cest vreme. Pe 25 faur, Dallas a decedat pe drum-de-fier cu 133-11 în fața celor de la Pacers. Cele 33 de puncte ale lui Luka Doncic nu au fost suficiente pentru a-i învinge pe Pacers în ultima lor întâlnire. Cel de cinci ori All-Stea este controversat în această seară împotriva Indiana cu o accidentare la gleznă. Doncic ar a merge soroc tocmai cel de-al nouălea festila al sezonului în această seară, într-un joc pe fiecare Mavericks musai să îl câștige.

Va fi Luke Doncic liber pentru Mavericks în această seară când se confruntă cu Pacers acasă?

Antrenorul conducator al lui Dallas, Jason Kidd, l-a creditat pe Luka Doncic pentru duritatea sa și pentru că a jucat printr-o accidentare la gleznă. Mavs l-au pe Doncic listat ca controversat în inserare acesta împotriva Pacers din mobil unei entorse la oul-piciorului dreaptă. În ultimul lor joc, Doncic a fost văzut șchiopătând vazut și oul-piciorului lui a fost în mod evident o problemă. El a indiscutabil 38 de puncte, dar Dallas a decedat cu 120-116 în fața celor de la 76ers. Ei au asasi 1-4 în ultimele cinci jocuri după ce au câștigat șapte succesiv înainte de apoi.

CITIT  Gauff la 20 de ani: starul WTA la goluri pentru următorul deceniu, unde Indian Wells ocupă locul după Slams

În cest vreme, punctele lui Doncic (34,5) pe festila conduc NBA. Producția sa nu cumva fi egalată de un jucător. Mavericks sunt o echipă implinit diferită apoi când el nu este liber. Doncic a pierdut opt ​​meciuri în cest vreme, iar Dallas are scorul de 3-5 în acele competiții. Luka a jucat printr-o accidentare sâcâitoare la gleznă și ar a merge soroc meciul din această seară. Nu există încă detalii confirmate cu interes la disponibilitatea lui. S-ar a merge datora unei decizii în timpul jocului.

Cu excepția cazului în fiecare Doncic suferă vartos zdravan, plauzibil că va ademeni. A jucat peste-curcubeu 60 de meciuri în oricine dintre primele cinci sezoane și este pe drum să facă același deala în 2023-24. Tânărul de 25 de ani a avere norocul să evite fiecare răni majore. Cel mai mic număr de meciuri jucate într-un vreme a fost de 61 în 2019-20. Dallas are epilepsie de producția lui pe maidan în inserare acesta dacă vor să câștige și să țină pasul cu Indiana Pacers. Punctele lor (123,0) pe festila conduc NBA în cest vreme. Mijloci Mavs (118,7) puncte pe joc, a șasea cea mai bună din NBA. Apoi au liber PG All-NBA Luka Doncic. Jason Kidd și Mavericks speră că Doncic este liber în inserare acesta împotriva Indiana.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe