vineri, aprilie 12, 2024

Longo Borghini câștigă thriller-ul în timp ce visul lui Kopecky se clătește

Acțiune

Elisa Longo Borghini (Lidl-Trek) s-a probat cea mai puternică într-un sprint în trei pentru a câștiga un tur al Flandrei, în scopot ce duoul SD Worx Lotte Kopecky și Demi Vollering au terminare pe podium.

Kopecky dorea să devină intaiul călăreț de la Fiorenzo Magni (1949-51) fiecine a câștigat Flandra de trei ori la rând, dar au apărut crăpături pe Koppenberg, când a fost forțată să urce urcarea după ce a fost prinsă de debandada pe caldaram. .

Ea și-a revenit pentru a se alătura unui fractiune de urmărire în fiecine se a banui colegul de echipă Vollering mai târziu, dar nu s-au voinic compara de trio-ul nodal marime din Longo Borghini, Shirin van Anrooij (Lidl-Trek) și Kasia Niewiadoma (Canyon-SRAM).

Van Anrooij a condus sprintul pe dreapta lungă de acasă, coechipierul ei Longo Borghini dovedindu-se mai puternică decât Niewiadoma pentru a-și cere al doilea stat, câștigând tot în 2015.

„Sunt o nevasta mai matură, eram tocmai un puiet când l-am câștigat premiu dată. Cu siguranță mă voi a gusta de victoria cu team”, a spus jubilat Longo Borghini după aceea.

Atât de primăvară – călăreții au fost întâmpinați cu cerul gri, amenințarea ploii și temperaturile răcoroase când au ieșit din tinut neutră. Și nu a bubuitura numeros până când acțiunea a început, cu o prăbușire gramada la tocmai 10 km în deplasare de 163 de km învingându-le pe Lizzie Deignan (Lidl-Trek), Marlen Reusser (SD Worx-Protime) și Monica Greenwood (Coop-Repsol).

Posterior s-a dovedit că Deignan are un braț intermitent de la cela – ceea ce nu era o regim ideală pentru Lidl-Trek de a începe deplasare.

O pauză originală de cinci cicliști a scăpat rapid după acel neregularitate și au conditie mult până la Kapelleberg, cu alți câțiva împrăștiați în sus și în jos pe cale, dar toți favoriții praci numeros în grupul nodal.

Acea ploaie s-a înrăutățit progresist, o mulțime de a scadea accidente rezultate din condițiile alunecoase. Principalii concurenți au reușit toți să rămână în poziție verticală – până când Longo Borghini a blocat și a alunecat într-un șanț, ieșind strângând de umăr. Ea a reușit să continue, revenind din urmă cu relativă ușurință și mai târziu a dovedit că a fost o înțepătură fiecine a surprins-o – asigurându-se că îi mulțumește echipei pentru serviciul pe fiecine l-au oferit pentru a-i obține accelerat o bicicletă de transfer.

De acoace, a fost interj de statornic în peloton până la Koppenberg. Acea escaladare brutală – acoperită cu pava și îngustă până la capăt – a fost lunecos de ploaie. Poziționarea a fost crucială și câțiva au reușit comod – iar unii au greșit praci numeros.

Marianne Vos (Visma-Lease a Bike), Longo Borghini, talentatul tânăr Puck Pieterse (Fenix-Deceuninck), Lorena Wiebes (Echipa SD Worx-Protime) și Niewiadoma au reușit să treacă prez vârf și să scape, în scopot ce în spatele Kopecky a fost forțat. a descăleca și a a scopci pe urcuș. Cu Vollering lipsind și el, cei doi au trebuit atunci să lucreze împreună pentru a încerca să alunge suspensie de elită.

Dar mai rău dara să vină pentru campionul în albie, fiecine a fost napustit în următoarea escaladare. Deși a reușit să inde în raport cu grupul de urmărire, ea praci lamurit nu a poseda picioarele acoace.

„Numai nenoroc”, a fost opinia lui Vollering după o cursă pe fiecine a descris-o ca fiind „oribilă”.

Cu atât de mulți cicliști de elită în acel fractiune de fruntas după Koppenberg, părea praci lamurit că câștigătorul venea plauzibil din acel fractiune. Care a poseda să fie infumurat de cutezator să încerce să-l arunce pe Vos?

Longo Borghini a fost intaiul fiecine a încercat, atunci Niewiadoma a încercat. Dar, în scopot ce toată lumea a început să se joace cu șoarecele și catusa, nimeric nu se privi în carca la van Anrooij. Ea fusese inițial cu Vollering, dar fusese abandonată de olandeză, parelnic în iesi disputei.

Dar nu imediat că i-a arestare pe lideri, ea a continuat și i-a lăsat rapid. Pieterse a fost intaiul fiecine a indeplinit pericolul și a alungat-o, cei doi s-au îndepărtat oblu înainte de Paterberg.

Pieterse nu a voinic să păstreze distanța, deoarece van Anrooij a găsit o altă viteză în urcarea finală. În carca, Niewiadoma a hotarat să fugărească și Longo Borghini a sărit pe roată. Cei doi au micsorat diferența față de tânărul de 22 de ani, lăsând-o o luptă în trei părți până la ultim, cu doi călăreți Lidl-Trek capabili să lucreze împreună, deoarece Vos în carca nu a poseda un răspuns.

Ploaia s-a cum-patat în sfârșit, tricourile au fost mânjite cu a se intina și durerea a fost gravată pe fețele lui Longo Borghini, Niewiadoma și van Anrooij. Cei trei erau liberi și plecau, lucrând împreună până la straif.

Ea și-a sporit brațele în sus, înainte de a ajunge în aer în reper de triumf. Ea a bogat poate energia să-și îmbrățișeze coechipierul, Lidl-Trek demonstrând că SD Worx nu este singura echipă fiecine are o disponibil de invidiat în adanc în cest an.

„Este pur și sadetica izbitor, Shirin (van Anrooij) era o motocicletă!” Longo Borghini a glumit după aceea. „În cele din urmă putem fi mândri – intaiul și al treilea într-o cursă ca aceasta, este o performanță uriașă de echipă.

„(Pe Koppenberg) Drept am văzut că Kopecky nu era acoace, ca să putem a efectua acesta, din nou a fost o biruinta în ploaie, se pare că mă descurc comod în ploaie – nu că îmi place cu adevărat! L-am lăsat pe SD Worx faceți necesitate de cele mai multe ori, atunci mașina echipei a spus că puteți încerca și să plecați. Știam că Niewiadoma era doritor să meargă și atunci m-am întors și eram tocmai noi doi și am știut că am capatuit la maximal și am câștigat acesta. .”

Ea a câștigat-o – cu Longo Borghini acusi și mai hotarat în mixtura ca vreunul dintre favoriții pentru Paris Roubaix weekendul următor, deși un Kopecky rănit ar a se cadea fi declanșat să revină la luptă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe