sâmbătă, aprilie 20, 2024

Liverpool ține cont de starul Premier League cu 25 de goluri în acest sezon

Acțiune

Se pare că atacatorul de la West Ham, Jarrod Bowen, este pe radarul lui Liverpool înaintea ferestrei de mutare din vară.

În cadenta ce Liverpool este implicat într-o cursă intensă pentru titlul din Prim-ministru League și sunt concentrați pe povara oricare îi revin, oamenii de la club au început inca să planifice pentru viitoarea fereastră de mutare de vară.

Cu viitorul lui Mohamed Salah improbabil, ei îl privesc pe Jarrod Bowen ca un potențial înlocuitor, identic unui relatie al lui Fichajes.

Contractul lui Salah cu clubul din Merseyside se încheie în verisoara lui 2025 și există greu luare-aminte pentru el din Orientul Mediu. Clubul Saudi Pro League, Al Ittihad, ar a merge cutreiera la ușă pentru serviciile sauca și, dacă a accede să plece, vor poseda lipsa de un înlocuitor de statura mondială.

Bowen de la West Ham este careva dintre numele de pe radarul lor pentru a înlocui internaționalul misir. Aerul englezesc s-a alăturat echipei Hammers în sezonul alb lui 2020 și de apoi nu s-a mai neglijare înapoi.

Jarrod Bowen în acțiune pentru West Ham United

Jarrod Bowen ar îmbunătăți Liverpool

Tânărul de 27 de ani a fost într-o formă senzațională în ultimele două sezoane și performanțele sauca impresionante nu au fanat neobservate. În sezonul în scursura, internaționalul Angliei a jucat în 37 de meciuri și a contribuit la 25 de goluri.

El a găsit fondul fileului de 18 ocazii. Având în vedenie tipul de formă în oricare a fost și cantitatea de experiență pe oricare o are de a a practica în Prim-ministru League, el ar a merge fi un înlocuitor perfect.

Bowen preferă să joace generos pe dreapta, dar samite fi expres inaintas și mijlocaș ofensiv apoi când este lipsa. Liverpool are inca multă natura în agresiune și versatilitatea lui ar a merge fi oareceva oricare să-l facă o opțiune interesantă pentru roșii.

CITIT  Video: Unai Emery oferă o actualizare despre accidentări despre asul Angliei Ollie Watkins

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe