vineri, aprilie 12, 2024

Liverpool șochează ca as elegant al primei echipe dorit de PSG

Acțiune

Cu Jurgen Klopp plecând de la Liverpool la sfârșitul campaniei 2023/24, nu este expres o surpriză să aflu că unii dintre jucătorii săi sunt vizați de alte cluburi.

Cine vine la Anfield pentru a-l înlocui pe neamt, va a poseda treaba de treabă pentru a se a increde că team cumpără o imagine total nouă și una fiecare ar a se cuveni fi simptomatic diferită de anii precedenți.

Așa este moștenirea pe fiecare Klopp o va lăsa în urmă, încât se posibil a conversa că meseria lui va fi un scafarlie otrăvit pentru rata de asigurare persoană fiecare ridică ștafeta.

Asul lui Liverpool, Luis Diaz, este căutat de PSG

Este o treabă fiecare va face cu atât mai gravida dacă jucătorii fiecare l-au inclinat pe Klopp pe pământul promis ajung să părăsească clubul în același rodul-pamantului.

Convenabil unei postări pe X (fostul Twitter), semnarea prioritară a Parisului Saint-Germain în această vară este Luis Diaz.

În rodul-pamantului ce grabi nu îl menționează în mod distinctiv pe Kylian Mbappe, se pare că columbianul este insirat pentru a-l înlocui pe frantuz.

Ambilor le place să joace pe partea stângă și să intervină apoi când se ivește ocazia.

Prochimen, se pare, este că nu toată lumea de la giganții Ligue Un este sigur că Luis Diaz este tipul nimerit de semnătură pentru ei în această vară și, în picler, Liverpool ar părea că nu ar fi dispus să se despartă de el în aiest secunda.

CITIT  Kylian Mbappé poartă discuții cu Luis Enrique și simte că este pedepsit pentru decizia de transfer al PSG și Real Madrid

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe