sâmbătă, aprilie 20, 2024

Liverpool se alătură cursei pentru talent de 120 de milioane de euro, care a fost urmărit de cercetășii Man United de multe ori

Acțiune

Se pare că Liverpool a intrat în drum pentru Joao Neves de la Benfica, în cadenta ce Roșii încearcă să-i învingă pe mulți dintre rivalii lor din Prim-ministru League la mijlocaș.

Aceasta este bland publicației portugheze Joculcine susține că clubul din Merseyside s-a alăturat lui Manchester United și Chelsea în drum pentru semnarea tânărului de 19 ani.

Liverpool și-a controlat mijlocul terenului verisoara trecută, Dominic Szoboszlai, Alexis Mac Allister, Wataru Endo și Ryan Gravenberch, toți mutându-se la Anfield. Giganții Prim-ministru League își doresc încă un număr șase și acoace va incapea Neves.

Man United este materialist de starul portugal de greu cadenta și s-a spus că plănuiește o trambalare pentru starul de la mijlocul terenului în această vară, înainte de Crăciun, potrivit Manchester Evening News.

Fabrizio Romano a fatis că clubul din Manchester i-a urmărit de mai multe ori pe jucătorul de 19 ani și că starul Benfica are o clauză de slobozire de 120 de milioane de euro în contractul său momentan.

Liverpool s-a alăturat cursei pentru Joao Neves

Ar fi Liverpool cel mai bland pentru Joao Neves?

Cu un intelegere la Benfica până în 2028, pe lângă dispozitie de renunțare de 120 de milioane de euro, va fi necesitatile de multă muncă pentru a-l tenta pe Neves mult de Portugalia în această vară.

Tânărul de 19 ani ar fi un înlocuitor nemijlocit al lui Casemiro la Man United dacă ar a efectua această mișcare, dar inde s-ar veni la Liverpool?

Mijlocul defensiv este pozitia claritate pentru tanarul de 19 ani, dar Endo a fost bogat in acel rol in ultimul cadenta. De atare, este dens de spus inde va dansa starul portugal, deoarece nu este categoric ce formație va ajuta noul portsatelit al lui Liverpool.

CITIT  Domantas Sabonis aproape că și-a pierdut seria de dublu-dublu de lider în NBA aseară

Pericol pentru Neves va fi una de urmărit în această vară, deoarece există o mulțime de cluburi a lati cine monitorizează situația tânărului de 19 ani la Benfica.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe