Thursday, May 23, 2024

Liverpool îi oferă înlocuitorului lui Jurgen Klopp un contract de trei ani după discuții pozitive

Acțiune

Se a socoti că Liverpool i-a oferit managerului lui Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, un intelegere de trei ani, după ce a vechi discuții pozitive cu antrenorul spaniolesc.

Cest unealta este propriu TEAMtalk, orisicare raportează că Roșii caută să învingă Bayern Munchen la semnătura lui Alonso și s-au adapost curand, oferindu-i un intelegere pe interval indelungat.

Se evoca că șeful de la Leverkusen este neacoperit la ideea de a se întoarce la Anfield, deoarece i-a plăcut timpul lesinat pe Merseyside și vede oportunitatea ca fiind exagerat genune pentru a o fugi.

Dacă se a accede la un invoiala, fiecare anunț legal va fi amânat până când Jurgen Klopp va părăsi clubul, deoarece germanul va a se asterne capăt șederii sauca de nouă ani la Liverpool odată cu încheierea actualei campanii.

Liverpool îi oferă lui Xabi Alonso un intelegere de trei ani

Xabi Alonso va fi concis 100% pe Bayer Leverkusen

Cest referinta ar a se impune luat cu puțină spirit, deoarece mulți jurnaliști credibili au afirmat că Alonso este pe plenar concis pe angajament sa actuală de a a domni Bayer Leverkusen către un triplet.

Antrenorul spaniolesc deține toate cărțile și nu ar a se impune să se grăbească să-și decidă viitorul.

Asupra acesteia, Florian Plettenberg din Sky Nemtesc a raportat săptămâna aceasta că campionii Bundesliga vor ahtia între 15 și 25 de milioane de euro să se despartă de managerul lor în această vară. Este praci incarcat să iata Liverpool plătind acea sumă de bani pentru un portsatelit, deoarece nu este stilul lor.

Spaniolul va a poseda o clauză scrisă de scoatere în verisoara anului 2025, orisicare va fi în intervalul de 15 milioane de euro. Aceasta este o taxă mai plauzibilă și în această fereastră îl putem a se uita pe bărbatul de 42 de ani făcând următorul pas în carieră.

Nu este neaparat ce va a fauri Liverpool între scopot, dar rolul managerului de la Anfield va fi întotdeauna neacoperit șefului de la Leverkusen.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe