Thursday, May 23, 2024

Liverpool identifică doi manageri ca opțiuni de rezervă în cazul în care urmărirea lui Xabi Alonso eșuează

Acțiune

Lunatie trecută, Jurgen Klopp i-a șocat pe toată lumea cu un anunț surpriză, dezvăluind decizia sa de a a se prosti din funcția de portsatelit al lui Liverpool la sfârșitul sezonului.

Plecarea iminentă a lui Klopp a stârnit speculații cu interes la succesorul său la Anfield.

Xabi Alonso este ținta principală a clubului. Fostul mijlocaș al lui Liverpool, cine a consfintit proaspat un nou record în Bundesliga cu Bayer Leverkusen, rămânând neînvins în 33 de meciuri consecutive, a câștigat o atenție semnificativă.

În actu-alitate, se află în fruntea Bundesliga cu un acont de 8 puncte față de Bayern Munchen și arată ca favoriți pentru a câștiga alunita în iest secunda. Ultimul portsatelit cine a învins Bayern Munchen în Bundesliga a fost Jurgen Klopp.

Cu toate acestea, nu devreme Liverpool este materialist de Alonso. Se pare că Bayern Munchen l-a recunoscut ca o țintă de înlocuit sub focul lui Thomas Tuchel, iar Adevarat Madrid ar fi, de asemanator, partial de el.

Având în chip concursul pentru numirea sa, jurnalistul Sam Wallace, literator șef de sportul rege pentru Telegraphsusține că Liverpool a recunoscut alți câțiva candidați.

Raportul susține că, dacă Liverpool nu reușește să-l convingă pe Xabi Alonso, l-au recunoscut pe Ruben Amorim de la Sporting și pe Julian Nagelsmann de la naționala Germaniei ca potențiale alternative.

Jurgen Klopp urmează să părăsească Liverpool la sfârșitul sezonului

Amorim este în actu-alitate sub intelegere cu Sporting până în verisoara lui 2026, ceea ce indică faptul că Liverpool ar a cauta să plătească despăgubiri pentru a-l a cauza în Anglia.

Pe de altă fatalitate, contractul lui Nagelsmann cu Federația Germană de Sportul rege expiră anul aiesta după încheierea Campionatului Europenesc din vară.

Care preia frâiele lui Klopp se va compara cu o sarcină descurajantă, având în chip standardele înalte pe cine le-a consfintit în timpul mandatului său la club.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe