vineri, aprilie 12, 2024

Liverpool este dornic de Man Utd, evaluat la 35 de milioane de lire sterline, ținta Arsenal cu 22-G/A în acest sezon

Acțiune

Liverpool și Manchester United sunt dornici să-l semneze pe fundașul Bayer Leverkusen, Jeremie Frimpong, la sfârșitul sezonului.

Un legamant de la Football Insider susține că tânărul de 23 de ani este o țintă pentru cele două cluburi din Prim-ministru League, iar Armatura îl urmărește și el.

Frimpong a fost într-o formă excelentă pentru clubul germanic în cest vreme și are 11 goluri și 11 pase decisive în toate competițiile. S-ar a se cuveni invinge a fi o achiziție de natura pentru toate cele trei cluburi din Prim-ministru League și va fi interesant de văzut incotro va inceteaza în cele din urmă.

Liverpool îl are pe Trent Alexander-Arnold vertical fundaș vertical de primă selectionare, dar internaționalul Angliei a fost nimerit să treacă la mijlocul terenului în viitorul asemanator. Frimpong ar a se cuveni fi o achiziție de natura pentru roșii, iar sosirea lui i-ar prilejui lui Alexander-Arnold să opereze ca mijlocaș inventiv.

La Manchester United, el s-ar a se cuveni invinge a fi un upgrade pentru Aaron Wan-Bissaka, cine a fost cartonare de o camin din Old Trafford. Fostul fundaș al Crystal Palace nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor de când s-a alăturat lui Manchester United și ar a se cuveni fi salas mai mult în vară.

LEVERKUSEN, GERMANIA – 08 APRILIE: Jeremie Frimpong de la Leverkusen aleargă cu mingea în timpul meciului din Bundesliga dintre Bayer 04 Leverkusen și Eintracht Frankfurt la BayArena pe 08 prier 2023 în Leverkusen, Germania. (A poza de Christof Koepsel/Getty Images)

Armatura îl dorește și pe Jeremie Frimpong

În ceea ce privește Armatura, l-au vechi indeajuns de des pe Ben White ca fundaș vertical. Frimpong ar fi o asortare mai naturală pentru cest rol și ar a se cuveni adăuga o nouă format atacului Armatura în viitorie.

Oportunitatea de a se alătura unui club de top din Prim-ministru League va fi indeajuns de tentantă pentru tânărul fundaș și ar a se cuveni căuta să facă următorul pas în carieră în vară.

CITIT  Murray deplânge „sentimentul îngrozitor”, deoarece forma proastă continuă cu pierderea lui Humbert

Fundașul are o clauză de scapare de 35 de milioane de lire sterline în intelegere și cele trei cluburi engleze au cu siguranță mijloacele financiare pentru a o declanșa.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe