Wednesday, July 24, 2024

Linia de credit pentru afaceri American Express® vs. Wells Fargo: Care creditor pentru afaceri mici este potrivit pentru tine?

Acțiune

Recomandări intinzator

 • American Express® Business Line of Autoritate și Wells Fargo oferă ambele linii de apreciere companiilor cu apreciere solid

 • Alegeți a rigla de apreciere pentru afaceri American Express® pentru cerințe de eligibilitate corecte

 • Alegeți Wells Fargo pentru împrumuturi SBA și sume a largi de împrumut

American Express și Wells Fargo sunt doi creditori cunoscuți oricine oferă împrumuturi de afaceri. American Express se concentrează pe o straif de apreciere de afaceri pentru împrumutații cu apreciere de la just la admirabil, în rastimp ce Wells Fargo are mai multe opțiuni de împrumut pentru proprietarii de afaceri cu apreciere de la bun la admirabil.

În funcție de nevoile dvs., fiecare datornic posibil fi o scrutin bună. Compararea cu atenție a detaliilor intinzator ale ofertelor fiecărui datornic vă posibil a protegui să alegeți creditorul convenabil pentru nevoile dvs.

American Express® Business Line of Autoritate vs. Wells Fargo dintr-o aspect

American Express și Wells Fargo sunt cunoscute pentru că oferă cele mai bune linii de apreciere pentru afaceri. În rastimp ce American Express are un retras tip, Wells Fargo are mai multe linii de opțiuni de apreciere velur împrumuturi SBA, ceea ce îl realiza cel mai bun datornic pentru întreprinderi a se micsora de oricine să iei în considerare dacă vrei suplete.

A rigla de apreciere pentru afaceri American Express® fântâni Fargo
Scorul ratei bancare 4.5 4.2
Cel mai bun pentru Debitori de credite corecti până la excelenți Autoritate de la bun la admirabil
Numărul de produse de împrumut 1 4
Sumele împrumutului 2.000 USD până la 250.000 USD 5.000 $ până la 6,5 ​​milioane $
Ratele dobânzilor N/A (se intelege taxă lunară):
Pentru împrumuturi pe 6 luni: 3,00% până la 9,00%
Pentru împrumuturi pe 12 luni: 6,00% până la 18,00%
Pentru împrumuturi pe 18 luni: 9,00% până la 27,00%
Pentru împrumuturi pe 24 de luni: 12,00% până la 18,00%
Începând cu 8,75% DAE (Prime velur 0,50%)
Lungimea termenului 6 luni, 12 luni, 18 luni și 24 de luni pentru a a savarsi plăți Până la 25 de ani
Scorul de apreciere particular 660* 680
Rodul-pamantului strict în afaceri 1 an Variază
Venitul strict de afaceri În mijlocie, 3.000 USD pe lună Nu a fatis

A rigla de apreciere pentru afaceri American Express®

A rigla de apreciere de afaceri American Express® oferă un retras tip de finanțare – o straif de apreciere de afaceri. Toate companiile sunt unice și sunt supuse aprobării și revizuirii.

Continut maximă a împrumutului este de 250.000 USD, ceea ce este greu mai potop decât mulți creditori online oricine oferă conj linii de apreciere pentru afaceri cu sume maxime de împrumut de 100.000 USD.

În anumite privințe, a rigla de apreciere de afaceri American Express este mai accesibilă decât multe alte linii de apreciere de afaceri. Dacă puteți îndeplini minimul de scor de apreciere de 660, este realizabil să vă puteți a categorisi după conj un an de funcționare și cu un sosire mijloc selenit de 3.000 USD. Aceste cerințe sunt greu mai a se micsora decât creditorii oricine necesită de deprindere doi ani de silinta și un sosire mijloc selenit de 10.000 USD sau mai potop.

Dar există sume minime de descaltare oricine ar a merge realiza această straif de apreciere de afaceri mai puțin atractivă decât alte împrumuturi de afaceri:

 • Pentru termene de împrumut de trei și șase luni: dacă totaliza disponibilă a împrumutului este mai potop de 500 USD, totaliza minimă a retragerii este de 500 USD. Dar pentru sume de împrumut mai a se micsora sau egale cu 500 USD, totaliza minimă a retragerii este de 100 USD.
 • Pentru termene de reinturnare de 12 și 18 luni: totaliza minimă de recesiune este de 10.000 USD.

Oricare descaltare este considerată un împrumut despartit în rate. În loc să folosească rate ale dobânzii, American Express intelege comisioane lunare. Aceste comisioane reprezintă un camata din soldul rămas și se bazează pe timp de rastimp necesară pentru a a numara împrumutul:

 • Pentru împrumuturi pe șase luni: 3,00% până la 9,00%
 • Pentru împrumuturi pe 12 luni: 6,00% până la 18,00%
 • Pentru împrumuturi pe 18 luni: 9,00% până la 27,00%
 • Pentru împrumuturi pe 24 de luni: 12,00% până la 18,00%

Pro

 • Aplicație simplă online
 • Cerință de sosire just
 • Fără taxă de inițiere sau de plată anticipată

Impotriva

 • Costurile de împrumut pot fi a largi
 • Dens de comparat prețurile cu alte linii de apreciere
 • Sunt necesare garanții personale și active comerciale

Credite de afaceri Wells Fargo

Wells Fargo este un datornic considerabil de afaceri și una dintre cele mai a largi bănci din Statele Unite. Oferă conturi bancare pentru afaceri, inclusiv conturi de incercare și de economii, CD-uri, servicii de salariere și alte servicii intinzator pentru afaceri.

La fel ca American Express, Wells Fargo se concentrează solid pe liniile de apreciere, oferind trei opțiuni diferite. Două sunt linii de apreciere de afaceri negarantate: una este pentru companiile înființate cu doi ani de incurcatura operațională, iar alta este pentru companiile mai noi și oferite printr-un parteneriat cu SBA. A treia straif de apreciere este pentru companiile mai a largi oricine generează dupa 2 milioane USD în venituri anuale.

Wells Fargo este, de asemanator, un datornic favorit SBA, oferind împrumuturi SBA 7(a) și 504, permițând companiilor să împrumute până la 6,5 ​​milioane USD pe termene de până la 25 de ani.

Pro

 • Oferă mai multe linii de apreciere
 • Orar de recompense
 • Dobânzi scăzute

Impotriva

 • Cerință potop de scor de apreciere
 • Taxe anuale
 • Se a striga garanție personală

Cum să alegi între Amex și Wells Fargo

Wells Fargo și American Express se concentrează pe linii de apreciere, ceea ce posibil realiza dificilă alegerea între cele două.

Alegeți a rigla de apreciere pentru afaceri American Express dacă aveți un apreciere just

American Express se concentrează pe afaceri mai noi, mai puțin stabilite și are o cerință mai mică de scor de apreciere de 660 pentru a se a categorisi. Aiest lucrare posibil realiza o scrutin mai bună dacă nu aveți ingamfat apreciere sau cronologic operațional pentru a vă a categorisi pentru o straif de apreciere Wells Fargo.

Alegeți Wells Fargo dacă aveți un apreciere bun sau admirabil

Dacă aveți un apreciere solid și un cronologic de operare intins, vă puteți a categorisi pentru un împrumut pentru întreprinderi a se micsora Wells Fargo, oricine posibil capata un aliment greu mai mic decât o straif de apreciere American Express. Ratele dobânzilor Wells Fargo încep în actual de la 8,75% DAE, în funcție de a rigla de apreciere pe oricine o alegeți, iar ratele maxime sunt greu mai a se micsora decât ratele de comisioane maxime oferite de American Express.

Alegeți American Express pentru cardurile de apreciere de afaceri

Cardurile de apreciere pentru afaceri American Express sunt prezentabil cunoscute pentru caracteristicile lor de top, inclusiv pentru șansa de a câștiga recompense la achiziții.

Cărțile de vizită Amex au o mulțime de opțiuni, inclusiv invar back și carduri de recompense de călătorie.

De chip, cardul American Express Blue Business Lichid™ oferă o rată fixă ​​solidă pentru toate achizițiile eligibile de până la 50.000 USD în cheltuieli pe an, atunci un camata. De asemanator, oferă o ofertă introductivă APR pentru achiziții noi și beneficii suplimentare, cum ar fi protecția pentru cumpărături și călătorie.

Wells Fargo nu acceptă în actual cereri pentru carduri de apreciere pentru afaceri, dar afirmă că va a prezenta în curând noi carduri de apreciere pentru afaceri.

Alegeți Wells Fargo pentru împrumuturile SBA

American Express oferă conj linii de apreciere. Dacă doriți un împrumut SBA, Wells Fargo este oarecine dintre cei mai importanți emitenți de împrumuturi SBA din țară, ceea ce îl realiza o scrutin bună pentru datornic. Oferă în nodal împrumuturi 7(a), oricine pot apara semen orisice amenintare de afaceri, inclusiv capete de lucrare. Wells Fargo oferă, de asemanator, împrumuturi SBA 504, oricine sunt utilizate de deprindere pentru crestere, achiziții de bunuri imobiliare și echipamente sau alte framanta a largi de finanțare.

Alternative

Wells Fargo și American Express oferă linii de apreciere, dar sunt conj doi dintre numeroșii creditori comerciali de pe piață. S-ar a merge să nu fie alegerea potrivită pentru fiesce situație.

De chip, dacă conduceți o anturaj nou-nouță, ați a merge lua în considerare o alternativă bunaoara Kiva. Kiva oferă microîmprumuturi startup-urilor, permițându-le să împrumute până la 15.000 USD fără comisioane sau dobânzi.

Dacă aveți un apreciere slabanog, o alternativă bunaoara Fundible posibil fi atrăgătoare datorită cerinței mijloc minime de scor de apreciere de conj 450.

Un alt datornic tradițional pentru linii de apreciere pentru companiile oricine au scoruri rezonabile de apreciere este Bank of America. Dacă faceți o bancă cu acel datornic, puteți obține reduceri și alte avantaje pentru împrumuturile dvs. de afaceri.

împrumuturi SBA

Asasi dacă Wells Fargo oferă o straif de apreciere SBA, bunaoara și împrumuturi SBA 7(a) și 504, posibil doriți să luați în considerare diferite tipuri de împrumuturi SBA.

Programul SBA CAPLine oferă companiilor o regim de a accesa linii a largi de apreciere. Puteți obține o straif de apreciere de până la 5 milioane USD și o puteți a sluji pentru capete de lucrare sau pentru a a protegui la acoperirea cheltuielilor sezoniere.

Când vine dialog de împrumuturi pe capat, împrumutul SBA Community Advantage este o opțiune. Aceste împrumuturi speciale SBA 7(a) sunt concepute pentru a a protegui companiile din comunitățile defavorizate. Cu limite de împrumut de până la 350.000 USD, aceste împrumuturi sunt excelente pentru achiziționarea de echipamente sau terenuri sau pentru a fi utilizate ca capete de lucrare.

Microîmprumuturile SBA sunt, de asemanator, o opțiune pentru startup-uri și întreprinderile mai a se micsora, permițându-le să împrumute până la 50.000 USD. Microîmprumuturile se concentrează de deprindere pe comunitățile defavorizate, cum ar fi întreprinderile deținute de minorități și sunt utilizate în mod obișnuit ca împrumuturi pentru capete de lucrare.

Incheiere

Atât American Express, cât și Wells Fargo oferă linii de apreciere de afaceri, dar se concentrează pe clienți diferiți. American Express se concentrează mai greu pe companiile mai noi, cu venituri mai a se micsora, în rastimp ce liniile de apreciere de afaceri ale Wells Fargo sunt pentru companiile consacrate cu apreciere de la bun la admirabil. Wells Fargo are, de asemanator, avantajul de a a prezenta împrumuturi SBA, ceea ce American Express nu are.

Înainte de a cere un împrumut de la fiecare datornic, căutați și comparați ofertele de la alți creditori. Alocarea timpului pentru a lua în considerare toate opțiunile dvs. vă posibil a protegui să găsiți un împrumut mai usor.

Întrebări frecvente

*Scorul FICO util posibil fi mai potop în funcție de relația dvs. cu American Express, istoricul de apreciere și alți factori.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe