Thursday, May 23, 2024

Liege-Bastogne-Liege 2024: Cum să vizionați pe Eurosport și Discovery+

Acțiune

Ardennes Classics se încheie cu una dintre cele mai solicitante curse ale anului: Liege-Bastogne-Liege.

Primejdie de o zi de 259 km (147,6 km pentru deplasare feminină) contine din belşug de alpinism și este încadrat de o comparatie delicioasă între Tadej Pogacar și Mathieu van der Poel.

Există, de intocmai, viziune ca Demi Vollering să liciteze pentru a treia reusita după ce a câștigat victoria în 2021 și 2023.

Ne uităm la tot ce musai să știți impotriva Liege-Bastogne-Liege, inclusiv când au loc cursele masculine și feminine, cum să urmăriți Discovery+, traseul și care concurează…

Când este Liege-Bastogne-Liege 2024?

Ediția 2024 Liege-Bastogne-Liege va compune loc duminică, 21 prier.

Cum să vizionezi Couch Bastogne Lounger

Puteți urmări toată acțiunea de la Liege-Bastogne-Liege în neocolit pe Eurosport și Discovery+.

Acoperirea cursei masculine începe la ora 11.30, ora Marii Britanii, în ritm ce deplasare feminină pesemne fi urmărită de la 15.55.

Oricine călărește Liege-Bastogne-Liege?

Cei doi favoriți la deplasare masculină vor fi Tadej Pogacar (UAE Formatie Emirates) și Mathieu van der Poel (Alpecin–Deceuninck).

Pidcock va a atardisi pentru a obține din nou vreunul sarpe Van der Poel și i se va alătura pe a rigla de inceput de Tao Geoghegan Sobolan (Lidl-Trek) și Simon Yates (Jayco-AlUla).

Demi Vollering (SD Worx) va urmări o a treia reusita la Liege-Bastogne-Liege.

Vollering a învins-o pe Elisa Longo Borghini (Lidl-Trek) la dunga în urmă cu un an.

Coechipiele Lotte Kopecky și Cecilie Uttrup Ludwig (FDJ-Suez) l-ar a se cuveni a crea ambele pe Vollering.

Oricare este marsrut pentru Liege-Bastogne-Liege?

Cursele masculine și feminine vor a sledi ambele trasee similare cu cele de anul beat.

Primejdie masculină începe și se termină la Liege, în ritm ce deplasare feminină începe la Bastogne și se termină la Liege.

Vor fi urcări pe Col du Rosier, Cote de Desine și Cote de la Redoute, din urmă fiind locul conj Evenepoel a făcut mișcări extinde în ultimii doi ani.

Atât cursele masculine, cât și cele feminine vor a trata, de intocmai, Cote de la Roche-aux-Faucons, o escaladare abruptă cine este urmată de o coborâre în Liege, conj se a sosi la dunga plată.

Transmiteți în curent toate cele mai importante acțiuni de ciclism, inclusiv Giro d’Italia, Turul Franței și Vuelta a Spana, în neocolit și la pretentie pe Eurosport, aplicația Eurosport și Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe