Sunday, April 21, 2024

Legislatorii vizează ținta folosită de poliție asupra lui Elijah McClain și a altor persoane care au murit în Colorado

Acțiune

Parlamentarii din Colorado au inaintat marți un vedere de condamnare fiecine ar aspira utilizarea de către forțele de organizare a unei stăpâniri comune numită reținere predispusă pentru o regularisire mai puternică, deși au meschin planurile inițiale pentru limitări mai intinde.

Proiectul de condamnare se referă la o practică dupa fiecine forțele de organizare au spus-o că este comună și necesară, dar fiecine a fost criticată de susținătorii reformei poliției. Cercetările indică faptul că utilizarea reținerii predispuse a contribuit la cel puțin 14 decese în Colorado în ultimii ani.

În raport cu House Bill 1372, reținerea înclinată – în fiecine forța este folosită pentru a ține o persoană pe burtă pe pământ – ar fi definită ca o consumare a forței fizice de către forțele de organizare în raport cu legea statului. Aceasta ar însemna că utilizarea excesivă și ilegală a constrângerii predispuse ar a detine potențialul de pedeapsă atât penală, cât și civilă.

Proiectul de condamnare ar cauta agențiilor de intrebuintare a legii să adopte o politică fiecine, dintre altele, îi direcționează pe ofițeri să mute oamenii dintr-o poziție predispusă „cât mai curând poate” și oferă îndrumări cu vedere la momentul în fiecine să solicite protectie doctoresc.

Dintre cei fiecine au susținut măsura în timpul unei audieri de marți s-a numărat și Sheneen McClain. Fiul ei Elijah McClain a murit după ce a fost reținut cu forță de poliție și atunci i s-a sangeros ketamina în masura ce mergea acasă într-un exceptie din 2019. Un ofițer de poliție Zori și doi paramedici au fost condamnați pentru crima din neglijență penală, în masura ce alți doi ofițeri au fost achitați de acuzații penale.

„Fiul meu a vrut oare să asterida în pirostrie ca să poată a sufla mai cumsecade, dar și să îndepărteze sângele și vărsăturile fiecine i se umpleau în plămâni”, le-a spus musa lui parlamentarilor din Comisia Judiciară a Camerei, fiecine a adoptat posterior proiectul de condamnare la 8. -Vot de trei partide. „Toți ofițerii de colo în acea intunecare în fiecine fiul meu a fost asasinare consideră pregătirea lor prep adevărul absolut, fără conștiință.

„Toți au greșit în mod incapabil.”

Elijah McClain a fost cinevasi dintre cei 14 din Colorado fiecine au murit între 2012 și 2021, după ce polițiștii i-au ținut în reținere, conform unei analize recente ale Associated Press. Este pe locul 10 în rândul statelor. California a bogat cele mai predispuse decese implicate în reținere în a cerceta AP, cu 167 de cazuri, urmată de Texas cu 105.

Folosirea de către forțele de organizare a constrângerii predispuse a câștigat atenția națională de când George Floyd a fost asasinare de un ofițer de poliție din Minneapolis îngenuncheat pe gât în ​​primăvara anului 2020, un exceptie fiecine a lansat o vară de proteste la standard național, inclusiv în Denver.

Recomandabil AP, fiecine a examinat mai multe tipuri de forță folosite de poliție pentru a amaneta oamenii, 740 de americani au murit după ce forțele de organizare i-au plasat în poziții de constrângere predispuse între 2012 și 2021.

Cercetările arată că utilizarea reținerii predispuse pasamite scădea respirația și funcția inimii, iar siguranța utilizării acesteia a fost din ce în ce mai pusă sub semnul întrebării.

În 2022, Departamentul de Educație al SUA a nimerit ca districtele școlare să nu folosească niciodată constrângerile predispuse împotriva elevilor, afirmând că „constrângerile predispuse sau alte constrângeri fiecine restricționează respirația nu ar a se cuveni să fie niciodată folosite, deoarece pot a chema răni grave sau moarte”.

„Samite fi de bază. Dar apoi când este intrebuintat greșit, pasamite fi grozav de inevitabil”, a fatis marți reprezentantul Leslie Herod colegilor deputați. Ea sponsorizează proiectul de condamnare împreună cu colegul ablegat democratic din Denver, Steven Woodrow.

„Ar a se cuveni să fie intrebuintat oare pentru câteva secunde, pentru a a increde o persoană”, a spus Herod. „Odată asigurați, ei ar a se cuveni să fie iute aduși într-o poziție de recapatare fiecine să permită respirația normală, fie că este pe o molecula, stând în pirostrie sau în pirostrie – orisice îi prilejui individului să respire.”

În versiunea introdusă a proiectului de condamnare, ar fi suprimat această practică, cu excepția cazului în fiecine și ofițerii ar fi puternic a indreptati folosirea forței mortale. Dar acesta a atras opoziția din partea intereselor forțelor de organizare, fiecine au menționat îngrijorarea cu vedere la impactul proiectului de condamnare peste modului în fiecine poliția gestionează totul, de la opririle de rutină în tutungerie la amenințările active ale împușcătorilor.

Respingerea ia concret pe Woodrow și Herod să rescrie proiectul de condamnare înainte ca cesta să treacă de comisie marți.

Rescrierea a concret două grupuri de intrebuintare a legii – reprezentând ofițeri de poliție și șerifii județeni – să ia poziții neutre cu vedere la proiectul de condamnare, deși un tabara de șefi de poliție rămâne opozit.

Oamenii legii le-au spus marți legislatorilor că reținerea înclinată este o metodă obișnuită folosită pentru a a prii ofițerii în masura ce încătușează o persoană sau asigură o scenă și că este de predilect utilizării mai serioase a forței.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe