sâmbătă, aprilie 20, 2024

Legislatorii din Colorado au alocat 7,2 milioane de dolari pentru a finanța șederi mai lungi în spitalele de psihiatrie

Acțiune

Persoanele cu venituri smeri din Colorado cu zacea mintale sunt pe linie-ferata să primească spitalizări mai continua, după ce legislatorii de asezare au pus bani retras pentru a a creste o regulă Medicaid veche de zeci de ani.

Legea federală impulsiona ca pacienții cu Medicaid internați în unități psihiatrice să fie externați după 15 zile de internare într-o lună sau unitatea nu este plătită. Regulariza a fost menită să împiedice spitalele să depoziteze pacienții, dar avocații și psihiatrii spun că, în schimb in natura, împinge sute de coloradeni vulnerabili din instituții prematurat și într-un crug de lipsă de adăpost, încarcerare și vizite la stanta de urgență.

Acesta se samite a inlocui în cele din urmă. În proiectul de credinta de buget al legislaturii din Colorado pentru anul venitor este inclus 7,2 milioane de dolari pentru a indreptati pacienților cu Medicaid să rămână în spitale de psihiatrie cadenta de 30 de zile. Pacienții ar a se cuveni sta până la 60 de zile, atâta cadenta cât mijloci la standard de asezare pentru spitalizările psihiatrice Medicaid rămâne la o lună.

Între 300 și 400 de pacienți Colorado Medicaid au amenintare de mai greu decât cele două săptămâni permise în atentie.

„Oamenii merg cu bicicleta prin aceste locuri atât de greu și, dacă ar a se cuveni sta mai greu și ar a se cuveni curge mai puțin cu bicicleta, vom fi într-un loc greu mai bun”, a spus reprezentantul Judy Amabile, un democratic Boulder cine a făcut forță pentru bani.

Bugetul, cine repercusiune să treacă joi la un vot inițial în Cameră, mai are amenintare de încă un vot în stanta inferioară înainte de a a prencepe procesul în Singlit. Dar banii au fost puși retras de către parlamentarii cine au elaborat bugetul, ceea ce înseamnă că este semen categoric că vor supraviețui și vor fi semnati în credinta de guvernatorul Jared Polonez.

CITIT  Frații din California înșelă USPS cu 2,3 ​​milioane de dolari

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe