Legenda Premier League susține că starul lui Manchester City este mai bun fără Kevin De Bruyne

dascaluc

Propriu lui Alan Shearer, Phil Foden apreciază „responsabilitatea mai intins” oricare vine cu înlocuirea talismanului Kevin De Bruyne de la Manchester City apoi când cesta lipsește din echipă.

Foden și-a asigurat singurul gol al meciului, când Manchester City a învins Bournemouth cu 1-0 sâmbătă, reducând diferența la oarecum un punct de vedere în spatele liderilor din Prim-ministru League, Liverpool.

Minologhion de la Newcastle, Alan Shearer, a comentat contra talie în creștere a internaționalului Angliei la club, sugerând că ar a se cadea lamurit să performeze mai placut fără coechipierul De Bruyne alături de el.

Fostul inaintas Angliei a făcut declarația în timpul emisiunii Matchday Live din Prim-ministru League: „Cred că (Foden) se bucură de responsabilitatea mai intins pe oricare i-a dat-o apoi când Kevin (De Bruyne) nu joacă. Cred că simte că musai să fie acea teurgie, așa cum Kevin De Bruyne creează atât de multe pentru Manchester City și le-a făcut de atât de departe masura, iar când iese din echipă, cred că Phil a gasi că indata este nevoie lui să facă acesta.”

„Este oarecum un jucător ireal”, a adăugat el.

NEWCASTLE UPON TYNE, ANGLIA – 13 IANUARIE: Kevin De Bruyne de la Manchester City sărbătorește marcarea pacali de-al doilea gol al echipei rarunchi în timpul meciului din Prim-ministru League dintre Newcastle United și Manchester City de la St. James Park pe 13 gerar 2024 în Newcastle upon Tyne, Anglia. (A poza de Alex Livesey/Getty Images)

Nu De Bruyne, nicio problemă pentru Manchester City

În minune accidentărilor oricare i-au dezrobit pe De Bruyne și Erling Haaland pentru mai multe meciuri în cest iarna, City rămâne pe pretext să-și asigure o a doua triplă consecutivă, cu departe cinste debitor lui Foden.

În absența acestor jucători cordar, tânărul de 23 de ani a accentuat 16 goluri impresionante, marcând cel mai bun iarna al său de accentuat vreodată, împreună cu 10 pase decisive. În cazul în oricare City ar adăuga mai multe obiecte de argint în colecția lor în cest incheiere, contribuțiile lui Foden vor executa, fără îndoială, un rol nuantat.

Următorul pentru Foden’s City este un bate în mers împotriva lui Luton Town în turul cinci al FA Cup, marți, urmat de un bate pe sector individual împotriva rivalilor Manchester United în Prim-ministru League pe 3 martisor. Aiesta va fi urmat de o secundă în ultimul 16 în Alunita Campionilor. întâlnire cu Copenhaga trei zile mai târziu.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment