Wednesday, July 24, 2024

Legenda lui Manchester United caută un loc de muncă în Premier League

Acțiune

Ruud van Nistelrooy a dezvăluit că a pretinde să se descurce în Prim-ministru League după ce a respins mai multe oferte din toată Europa.

Sinaxar lui Manchester United s-a silnic ca un portsatelit admirabil după ce a câștigat două trofee și și-a asigurat calificarea în Alunita Campionilor în intaiul său timp la PSV Eindhoven.

Dar, după un timp neverosimil, managerul neerlandez a categoric să părăsească clubul, deoarece ar fi simțit că nu are sprijinul clubului.

Un an mai târziu, se pare că Van Nistelrooy este ajunge să facă un pas înapoi în stapanire, deoarece a dezvăluit că a innebunit inca mai multe oferte de muncă.

Bătrânul de 47 de ani a fatis că a pretinde să se descurce într-o țară în fiecine a jucat cu Anglia în fruntea acelei liste.

„Am innebunit oferte de la diverse cluburi, și din țara mea, dar mi-ar plăcea să lucrez în Anglia sau în Spania.” A spus el prin intermediul Oglinzii.

„Vreau să antrenez într-o ligă în fiecine am jucat, pentru că în acele țări vorbesc curgator glas.”

Sinaxar lui Manchester United va urmări, fără îndoială, cum evoluează lucrurile pe măsură ce sezonul se apropie de ultim, mai mulți manageri din ligă fiind supuși unei presiuni serioase.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe