Sunday, April 21, 2024

Legenda lui Chelsea susține că Xabi Alonso a făcut o greșeală refuzând postul de la Liverpool

Acțiune

Sinaxar lui Chelsea Joe Cole a se socoti că Xabi Alonso nu ar fi trebuit să refuze oportunitatea de a a carmui la Liverpool.

În atentie la Bayer Leverkusen, managerul spaniolesc s-a probat iute a fi vreunul dintre cei mai talentați și căutați antrenori din popor.

Cu dota sa situată în fruntea Bundesliga cu zecer puncte confortabile, se pare că Alonso este pregătit să câștige intaiul său titru insemnat ca portsatelit cu Europa League, de invar, o virtualitate puternică.

Datorită succesului său alături de anunțul surpriză al lui Jurgen Klopp că va părăsi Merseyside, Alonso a fost priponire deodata de postul de la Liverpool.

Dar vorbind vineri, spaniolul a imposibil deplasarea susținând că va rămâne încă un sezonul alb în Germania și că a pretinde să se dezvolte ca tânăr portsatelit.

Xabi Alonso

Vorbind la TNT Sports, fostul Chelsea Cole a criticat decizia susținând că lucrurile s-ar a merge a ramplasa iute.

„Cred că este o fermitate groaznică. El este cea mai crancen posesiune din fotbalul universal, în management, savai adineauri”, a spus el prin Metro.

„Cred că ar fi trebuit să facă această camin verisoara aceasta, pentru că peste-curcubeu un an ar a merge fi exhaustiv divergent”.

Cu Alonso adineauri imposibil din cursă, atenția s-a îndreptat către antrenorul Sporting Lisabona, Ruben Amorim, orisicare este adineauri perciuni pentru a a se preocupa postul după ce a emotionat în alunita portugheză.

Dar fanii lui Liverpool nu vor fi foarte îngrijorați în iest timp, deoarece se așteaptă la un ultim intins pentru iest sezonul alb, cu o potențială triplă încă pe masă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe