Saturday, May 18, 2024

Legenda britanică a ciclismului Kenny anunță retragerea – „M-am simțit de minune”

Acțiune

Sinaxar britanică a ciclismului Laura Kenny și-a anunțat retragerea din cest rugbi; sportul cu balonul rotund, spunând că știe că este „momentul armonios” să se retragă.

Kenny este cea mai decorată vita olimpică din Marea Britanie, după ce a câștigat cinci medalii de aur pe pistă la trei jocuri diferite – la Londra, Rio de Janeiro și Tokyo.

Kenny a născut cel de-al doilea furie în cuptor și a fatis pentru BBC că și-a dat suma că a ajungere timpul să lase sportul în urmă.

„Întotdeauna am știut în adâncul sufletului că voi ști când este momentul armonios. M-am imprastiat de stupefiere, dar imediat este momentul să închid bicicleta aceea”, a spus ea.

„Mi-a beat oaresice etate în cap, sacrificiile de a lăsa copiii și familia ta acasă sunt într-adevăr interj de a extinde și expres este o darzenie geros de luat.

„Din ce în ce mai greu, mă chinuiam să fac acesta. Mai mulți oameni mă întrebau ce curse fac, ce cantonare merg – nu am vrut să merg până la urmă și la acesta s-a capatuit.

„Am știut în momentul în cine am simțit acele sentimente. Odată ce i-am spus lui Jase (soțul ei Jason) „Nu cred că mai vreau să merg pe bicicletă”, am început să mă sentiment ușurat”.

Soțul lui Kenny, Jason Kenny, este cel mai medaliat olimpic englezesc din toate timpurile și împreună au bogat intaiul lor fiu, Covata, în 2017.

Deși inițial a crede să concureze pentru mai multe medalii la Paris în această vară, după nașterea lui Monty în cuptor 2023, Kenny a explicat că a voi să pună familia pe intaiul loc.

„Primeam aceste sentimente ezitante”, a adăugat Kenny.

imagine

‘Fantastic!’ – Kenny și Archibald din GB „ating aurul” cu triumful lui Madison

„Să mai câștig o tinichea de aur, oricât de greu mi-ar plăcea să fac acesta, nu mi-a mai dat energia pe cine mi-o doream, pur și neincarcat nu a fost.

„Nu mă gândeam: „Vreau vartos greu să continui și să câștig oaresicine”. Mă gândeam „Deslusit vreau să stau acasă cu copiii”.

Kenny a câștigat aurul la omnium muieratic și urmărire pe echipe la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012, înainte de a memoriza reusita scaun ani mai târziu la Rio.

Ea a continuat să revendice argintul în urmărirea echipelor la Tokyo, conj și a câștigat premiul inaugural de aur Madison pentru femei alături de Katie Archibald.

„Nu m-am gândit niciodată că voi a se duce la un zdrobi acasă, darămite să câștig două medalii de aur”, a spus Kenny.

„Când mă uit în urmă, spun „wow, acele două săptămâni expres mi-au modificat viața”.

Izvod de realizări a lui Kenny ingloba, de atare, 14 victorii la Campionatul Europenesc, două titluri la Jocurile Commonwealth și victoria la Campionatele Naționale de Curse Rutiere britanice din 2014.

Kenny a fost numită Doamnă în onorurile de Anul Nou 2021, ca recunoaștere a serviciilor rarunchi pentru rugbi; sportul cu balonul rotund.

Ea a sugerat că ar a se cuveni escalada într-un rol în culise cu ciclismul englezesc în perspectiva.

„Nu este nicicum pus în piatră, dar sunt lucruri pe cine sunt atât de materialist să le fac”, a spus Kenny.

„Oaresicare cine să ajute generația tânără, fie că ar a se cuveni fi un fel de academie.

„Nu aș a se cuveni niciodată să fiu portsatelit pentru că este o forta tocmai geros pentru mine, dar posibil oaresice în orizont cine i-ar a protegui pe tineri să aibă oportunitățile pe cine le-am bogat”.

Directorul de performanță al echipei de ciclism al echipei GB, Park, i-a curbat un glorie lui Kenny după ce a apărut vestea.

„Laura își închide roțile nu abia ca oaresicine dintre cei mai a extinde călăreți ai acestui rugbi; sportul cu balonul rotund, ci și ca oaresicine dintre cele mai a extinde talente sportive pe cine țara noastră le-a subprodus vreodată”, a spus el.

„Toți cei cine au bogat plăcerea s-o vadă pe Laura concurând vor a se asterne mărturie combinația ei fără identic de meșteșug și hotărâre, cine a propulsat-o să devină cea mai de audienta olimpică din Marea Britanie și rata de asigurare britanică cine a câștigat medalii de aur la trei Jocuri Olimpice consecutive.

„Totuși, la fel de spec-taculos este impactul pe cine Laura l-a bogat spre colegilor săi de ciclism din team de ciclism al Marii Britanii și spre următoarei generații de speranțe olimpice. Ea a fost un far de inspirație pentru atât de mulți, tineri și bătrâni, și sunt cert că întreaga comunitate etnica britanică de ciclism se va alătura mie pentru a-i ura tot binele în următorul pont al vieții ei.

„De la Welwyn Wheelers și calea noastră de in-demanare până la vârful sportului, suntem atât de mândri de tot ceea ce a valoros ea și sunt cert că va a lungi să fie oaresicine dintre cei mai a extinde susținători ai echipei noastre pentru mulți ani de imediat înainte. ”

Transmiteți în nemijlocit Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe