Thursday, May 23, 2024

Leeds United complotează o mișcare de chilipir pentru proscrisul Newcastle

Acțiune

Leeds United a fost pansat de o camin pentru fundașul Newcastle United Paul Dummett.

Ei au fost legați de fundașul competent în timpul ferestrei de mutare din carindar, dar mutarea nu s-a concretizat. Armonios rapoartelor, ar a se cuveni căuta să-l semneze pe un mutare neutil la sfârșitul sezonului.

Dummett va ieși din intelegere la sfârșitul sezonului și semnarea lui pe un mutare neutil ar infatisa o interese majoră pentru formatie de campionat. Leeds musai să-și îmbunătățească unitatea defensivă și semnarea unui fundaș competent din Prim-ministru League ar fi o investiție înțeleaptă.

Albii fac eforturi în aiest clipa pentru promovarea în Prim-ministru League și rămâne de văzut dacă vor a se cuveni a se reflecta în clasamentul de vârf la finalul sezonului.

Între perioada, Dummett ar a se cuveni fi încântat de posibilitatea de a incanta pentru Leeds sezonul posteritate. El musai să se alăture unui club în cine va poseda megaloman perioada de joc și acesta nu este probabil la Newcastle. Dacă Leeds îi cumva prevesti oportunități regulate, pesemne că va fi necicatrizat la camin.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe