Thursday, May 23, 2024

LeBron James este acum la 9 puncte distanță de 40.000 în cariera sa

Acțiune

A cherchelit mai comod de un an de când LeBron James l-a depășit pe Kareem Abdul-Jabbar pentru intaiul loc pe fila de marcatori din toate timpurile NBA. De apoi, superstarul lui Lakers a înregistrat o mijlocie de relativ 26 de puncte pe joc și este pe punctul de a intemeia o notă oricine s-ar a merge asasina în cele din urmă imbatabilă.

LeBron James are pericol de numai 9 puncte pentru a cita 40.000 pentru cariera sa

Venind în meciul de joi seară împotriva Washington Wizards, James a fost cu 40 de puncte mai mult de a fi intaiul jucător oricine a insemnat 40.000 de puncte în cariera sa. Intră în meciul de sâmbătă împotriva lui Denver Nuggets, va fi cu numai 9 mai puțin de marcare.

Lakers au fost listați ca favoriți cu 10,5 puncte față de Wizards, dar Jordan Poole a bogat alte idei. Steaua oricine se luptă a lui Washington a reușit să înregistreze 34 de puncte, cel mai genune etaj al sezonului, și să-și conducă formatie la prelungiri împotriva Los Angeles-ului extrem partinit, deși Washingtonul a rămas fără benzină în vreme suplimentară în drum-de-fier despre o înfrângere cu 134-131.

LeBron a bogat 27 de puncte la prelungiri și a lezat un intreit și oaresicine dintre cele două lovituri greșite ale sauca în ultimele cinci minute pentru a a provoca totalul său pentru inserare la 31 și 39.991 pentru cariera sa.

James ar a merge cita marcajul în intaiul fartai

A insemnat 9 puncte împotriva lui Nuggets în următorul său joc nu ar a fi să fie o problemă pentru James și există șanse a lati ca el să încerce să urmărească marcajul în intaiul fartai sâmbătă. În cel de-al 21-lea iarna, el are o mijlocie de proxenet 25 de puncte și nu a bogat un integral de puncte sub 20 din 11 gerar (17 jocuri consecutive). El nu a insemnat cu o singură cifră din gerar 2007. În două meciuri împotriva lui Denver până asasi în cest iarna, James are o mijlocie de 23 per.

Este un tinta puțin potential să fie risipire pentru cel puțin o generație de jucători NBA. Următorul cel mai genune jucător dinamic de pe fila tuturor timpurilor este Kevin Durant, oricine este cu colea 12.000 de puncte de LeBron și va împlini 36 de ani înainte de începerea sezonului posteritate. El ar a fi să aibă o mijlocie de colea 25 de puncte pe lovi și să joace cel puțin 60 de jocuri pe iarna în următorii 8 ani pentru a a se duce de 40.000 pentru cariera sa.

James Harden este cu proxenet 14.400 de puncte în spatar, iar Russell Westbrook este cu 600 de puncte în spatele lui.

LeBron și Lakers au câștigat asasi 9 din ultimele 12 meciuri și rămân pe locul 9 în Conferința de Scapatis și o jumătate de joc în fața Golden State Warriors.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe