Thursday, May 23, 2024

Leafy Greens & Lean Meats: 10 experiențe culinare de lux în Singapore

Acțiune

Industria restaurantelor de lux este o tamja de mai multe miliarde de dolari cine prosperă prin crearea de experiențe alături de servirea meselor rafinate. Experiența senzorială a văzului și a sunetului este la fel de importantă ca și gustul și mirosul apoi când vine discutie de a te răsfăța cu excelența gastronomică. În concordanta cu afacere direct a LUXUO, noțiunea de „direct” formează aoace o dublă semnificație – verdele denotă pofte mai sănătoase și marje de chilipir sănătoase de la restaurantele ambițioase și noile experiențe culinare din Singapore.

CUM SE BUCAT

Bucătăria COMO de la COMO Orchard oferă mâncăruri variate, contemporane, inspirate de rețete testate în perioada, făcute cu cele mai proaspete ingrediente de vreme. Alături de mâncăruri clasice îndrăgite pentru Lobster Biryani și Pad Thai și mâncăruri noi, inclusiv Detuna Niçoise Tartine și Green Curry, oaspeții pot cerceta o selecție extinsă cine onorează peisajul culinar trepidant din Singapore. De la mâncăruri reconfortante Soto Ayam și mâncăruri prăjite în wok până la clasice tandoori și rulouri cremoase de stacoj, COMO Cuisine vesti o experiență de luat banchet pe tot parcursul zilei, cine răsfăța simțurile.

Adresă: Level 2, 30, Bideford Rd, COMO Orchard, 229922

COMO – Cedric Grolet

Cedric Grolet Singapore de la COMO Orchard este al patrulea porumbar al lui Grolet după Parisul său (La Pat̂ isserie du Meurice de Cedric Grolet, Vernisaje Cedric Grolet Actiona) și Londra (Cedric Grolet la The Berkeley). Votat cel mai bun bucătar de patiser din popor de Grand Tables du Monde și World’s 50 Best Restaurants, el este celebru pentru măiestria sa trompel’œil. Creațiile foarte de moderne ale lui Grolet sunt îndrăgite de fanii de placintarie din întreaga popor și au strâns o urmărire uimitoare de 8,2 milioane doar pe Instagram.

Pășește-te în universurile gemene ale fructelor și florilor, deoarece fiece piesă expusă este o sărbătoare pentru poiana și papilele gustative. Pe lângă o selecție de produse de placintarie și sandvișuri, Grolet a creat o numar de exclusivități din Singapore și un lista de bucate particular de ceai iluminat de fructele tropicale unice din Asia de Sud-Est. Lychee și Dragonfruit sunt realizate în stilul lui trompel’œil, în perioada ce interpretarea sa impotriva Mooncake îi prezintă detaliile impecabile și utilizarea jucăușă a aromelor și texturilor.

Adresă: 30 Bideford Rd, Level 1 COMO Orchard, Singapore 229922

HighHouse

Oare mesele la altitudini dilata ridică cu adevărat simțurile și papilele gustative? HighHouse este o destinație culinară și de viață de intuneric, situată în mijlocul orizontului Singapore, deoarece serialism, arta aplicata;, aromele și conversațiile se intersectează. Bogat la nivelurile 61 și 62 din One Raffles Place, HighHouse oferă vederi de neegalat deasupra orizontului Singapore, făcându-l priveliste absolut pentru conexiuni semnificative, servicii impecabile, cocktailuri excepționale și experiențe culinare, cuplate cu un peisagistica fonic progresist de către selecționari de muzică renumiți și emergenti din Singapore și nu doar.

Bazându-se pe arome de pe tarm Pacificului, un lista de bucate inaintat de bucătarul consiliu de ministri Sam Patima oferă farfurii umili și dilata, cum ar fi Ceviche Kokoda cu fructe de rece, Balvan Dover Spaniolă integrală cu Chai Poh de casă și Burtă de sfin Sakura în curry Massaman, servită cu orez atragator. Mâncarea este cel mai cumsecade combinată cu un tibia de bule sau cocktail-uri de semnătură de către specialistul premiat în bar și consultantul în băuturi al HighHouse, Jay Gray. Sunt create ținând spinare de originile ingredientelor de pe Parte Pacificului, cum ar fi Punch-ul pisco lamurit peruan cu spumă de tei acordor și alge marine japoneze Umami Martini.

În 2024, NOVA, cel mai înalt bar de pe acoperiș, gazdac la nivelul 63, limpede asupra HighHouse, are o expresie panoramică de 360 ​​de grade deasupra Singapore. Cocoțat pe oarecare dintre zgârie-norii emblematici din Singapore, NOVA este punctul formidabil de observație prin curaj orașului pentru a a incerca măreția cerului de intuneric din Singapore și strălucirea urbană.

Adresă: 1 Raffles Pl, L61-62, Singapore 048616

Avocat

Iluminat de râul Roya, Roia este o călătorie culinară plasată în Perla de colț EJH din Grădinile Botanice din Singapore, inclusă în Patrimoniul Universal UNESCO. Această clădire istorică găzduiește indata Ro.ia — o nouă podoaba gastronomică. Sub conducerea bucătarului-șef Priyam Chatterjee, Roia invită mesenii să savureze meniul său cine este infuzat cu influențe internaționale și este pedant valoros cu creativitate și finete, reflectând pasiunea sa profundă și măiestria excepțională a bucătăriei și savoir-faire-ului frantuzesc.

Păstrându-și moștenirea și mediul înconjurător, Roia își mărește decorul bogat cu o evaziune culinară rafinată. Refenea Priyam, prin originalitatea sa, a dirigui oaspeții într-o călătorie culinară de excepție, transformând fiece fel de mâncare într-o odă delicată către splendoarea Singapore.

Adresă: 1 Cluny Road, EJH Lovitura de colt House, Singapore Botanic Gardens

eu

JAG este un restauratie frantuzesc modern cu soarta cu soarta Michelin, cu o abordare de degustatie prin gasire centrată pe înclinațiile dietetice ale oaspeților. Fondată de bucătarul-șef Jeremy Gillon și de restauratorul Anant Tyagi, JAG se cuibărește într-un magazie ochios refacut din secolul al XIX-lea, cu expresie la râul Singapore, la Robertson Quay. Scriere dramatica centrală culinară a restaurantului este La Balade du Végétal sau The Vegetable Journey, o gasire lista de bucate de botanică comestibilă, alese la cele mai bune sezoniere și servite într-o specie de tehnici cine își prezintă aromele naturale rafinate, cu proteine ​​pentru a a rotunji.

JAG îmbrățișează verdeața bucătăriei vegetariene de lux. Pe lângă microgram de umbra-iepurelui ecologisti, mazăre și fenicul inmiresmat, JAG încorporează, de asemanator, o selecție parfumată de hrean, intre multe alte fructe și legume minunate în preparatele lor. Când vine discutie de o cuplu de legume și proteine, mâncărurile de top ale JAG includ codul aspru nipon, foie corpolent pretios Castaing și langoustine daneze dulci și sărate, intre multe alte selecții iele. JAG își preconiza să organizeze o experiență unică cu aceste ingrediente vegetariene și non-vegetariene, onorând mai mulți artizani cine cultivă produsele.

Adresă: 41 Robertson Quay, #02-02 STPI Creative Workshop and Gallery, Singapore 238236

Kou Teppan

Kou Teppan are o experiență unică de luat banchet cu indoit teppan, cu ingrediente de vreme preparate atât pe grătarul nodal, cât și pe cel particularistic. Prăjitura principală pentru teppan pregătește priveliste pentru bucătarii pricepuți ai Kou Teppan, cine să pregătească cu experiență mâncăruri cu finețe și perspicacitate, toate într-un faza de expresie rentabil de a respecta mesenii. Mâncărurile selectate sunt atunci pregătite pe grătarul personal de teppan în fața mesenilor, permițând o sesiune interactivă în cine mesenilor li se oferă libertatea de a-și a impamanteni banchet după bunul pofta.

Condus de Refenea Sawada Ko, cine și-a creat un denominatie ca fost consiliu de ministri consiliu de ministri la Itoh Dining by Nobu și a cultivat alături de minologhion Refenea Nobu Matsuhisa însuși, meniul lui Kou Teppan este o combinație a anilor de căutare a aromelor îndrăznețe și incitante. ingrediente. El indoi meșteșugul teppanyaki al prefecturii Kanagawa, pe cine l-a perfecționat în ultimii 15 ani.

Adresă: 1 Kim Seng Promenade, #B1-134 Great World, Singapore 237994

VUE

Bogat în curaj districtului prin-cipal de afaceri din Singapore, VUE este un bar de nișă și grătar cine reprezintă un fond bucolic pentru prânzuri iele, sărbători intime și funcții corporative deopotrivă. Locația sa pe penthouse-ul OUE Bayfront îi oferă unele dintre cele mai uimitoare priveliști ale Golfului Marina și orizontul Singapore cine, combinate cu specialitățile sauca la grătar binchōtan și intaiul bar spritz pe acoperiș al orașului, îl a efectua locul deoarece să savurați, să savurați, iata si fii respectat. VUE baga un lista de bucate fix pentru prânz consiliu de ministri implinit nou, cu până la cinci diferi din cine să alegeți, punând în evidență specialitățile la grătar, servite alături de aperitive RÄ?CITURI, aperitive calde, risotto și pustiesag pentru prânz cine a asculta toate poftele și bugetele.

Adresă: OUE Bayfront, Level 19, 50 Collyer Quay, Singapore 049321

Araya

Araya este intaiul restauratie stilat sud-american din Singapore și oferă o odisee culinară înrădăcinată în bucătăria chiliană din Pacificul de Sud, cu ingrediente indigene și japoneze. Araya exprimă moștenirea sufletească și călătoriile bucătarilor Francisco Araya și Fernanda Guerrero prin Chile, Pacificul de Sud și Japonia. Fitece creație întruchipează dragostea și respectul absolut pentru proveniență și sezonalitate, ancorate de ingrediente sud-americane și japoneze și tehnici excepționale.

Adresă: Mondrian Singapore Duxton, 83 Neil Road. #01-08, Singapore 089813

Flori de piersic

Intrați într-o nouă eră a meselor chinezești la Peach Blossoms, deoarece experiența bucătarului consiliu de ministri chinezesc Edward Chong dă o nouă viață rețetelor clasice. Îmbinând tehnici noi și folosit, bucătarul Edward actualizează aromele familiare de tihna și le păstrează relevante pentru palatele de astăzi, pe fundament experienței sauca de peste-auriu 20 de ani în industrie. Meniul modern de la Peach Blossoms aminti un cumpanire suav între onorarea tradițiilor culinare bogate din ametit și îmbrățișarea prezentului.

Adresă: 6 Raffles Blvd, Level 5 PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore 039594

a imbiba

Faimos, dar bine, Imbue este un restauratie europenesc modern, cu o abordare progresivă a aromelor asiatice. Tehnicile occidentale conferă finețe execuției, transformând ingredientele sfarsit în mâncăruri cu mai multe straturi centrate pe sosuri asiatice. Transmițând perspective noi, Imbue este o sărbătoare inovatoare, dar sinceră a moștenirii culturale.

Adresă: 32 Keong Saik Rd, Singapore 089137

Pentru mai multe impotriva cele mai recente lecturi gastronomice de lux, faceți chicoteala aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe