vineri, aprilie 12, 2024

LaMelo Ball a lui Charlotte va rata restul sezonului 2023-24 din cauza unei accidentări la gleznă

Acțiune

La 18-54 în cest sezonul alb, victoriile nu au sosire ușor pentru Hornets în 2023-24. Charlotte pare să scadă în cest sezonul alb după ce a modificat doi dintre cei mai buni jucători ai lor. Terry Rozier este acusi la Heat, iar PJ Washington a umblet la Mavericks. Cel mai bun jucător rămas este PG LaMelo Ball, oricare a jucat în oare 22 de meciuri în cest sezonul alb.

Leziunile la gleznă au redus timpul de joc al lui Ball pentru Hornets și s-au luptat fără el. El a esuat ultimele 29 de meciuri la rând cu o accidentare la gleznă. Potrivit NBA Shams Charania, Ball va slova restul sezonului 2023-24 pentru Charlotte. Un alt sezonul alb intreg de accidentări pentru PG-ul Hornets.

LaMelo Ball nu se va întoarce în cest sezonul alb de la o accidentare la gleznă

În ultimele două sezoane, LaMelo Ball a jucat în 58 de meciuri pentru Charlotte Hornets. Ball a jucat sorete 50 de jocuri de două ori în cariera sa de scaun ani și sorete 60 de jocuri oare o singură dată. Tânărul de 22 de ani a jucat 75 de meciuri în 2021-2022, când a câștigat rata de asigurare sa selecție de stele. In cest sezonul alb. LaMelo Ball a jucat în oare 22 dintre jocurile lui Charlotte. Leziunile la glezne i-au redus greu timpul de joc.

CITIT  Liverpool și Tottenham urmăresc un acord pentru starul Premier League, cu 127 de apariții

El a jucat în primele 16 meciuri ale sezonului înainte de a indura o accidentare la gleznă împotriva Mira-culos. Mingea a jucat oare 14 minute în acel joc. O singură dată all-star a estompat următoarele 20 de jocuri pentru Hornets. În cele din urmă, și-a revenit pe 1/12 și a jucat în șapte dintre următoarele opt jocuri. Cu toate acestea, Ball a fost anulat din 1/27 și a esuat 29 de jocuri consecutive pentru echipă. Povarnic norocire invalurat pentru tânărul PG oricare intona la un etaj suflecat când era sănătos.

În ultimele două sezoane, LaMelo Ball a avere de-a executa cu leziuni recurente la glezne. Sezonul lui a fost rezumat doi ani la rând din prilej lor. Nu este subiectiv pentru Hornets oricare i-au oferit lui Ball o pasuire maximă de cinci ani, 204 milioane de dolari. Dota ar a se cadea a plange această pasuire după istoricul accidentărilor pe oricare LaMelo Ball l-a avere în 2022-23 și 2023-24.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe