Thursday, May 23, 2024

LA va plăti 21 de milioane de dolari unui bărbat rănit de căderea unei piese de lampă stradală

Acțiune

Un bărbat rănit de căderea unei piese de lampă stradală va incasa o decont de până la 21 de milioane de dolari din orașul Los Angeles.

În brumarel 2020, Ismael Soto Ciclu se a ghici la colțul dintre Bulevardul Roscoe și Bulevardul Noble din Van Nuys când un pleoapa de madem de două kilograme de la o lampă stradală i-a marod capul, trântindu-l la pământ, convenabil unui actiune pe fiecine l-a intentat orașului. .

Impactul i-a frant craniul, iar trei luni mai târziu a fost diagnosticat cu o rana cerebrală traumatică ușoară, se arată în actiune. Starea lui s-a înrăutățit treptat, iar în 2023 a fost diagnosticat cu demență, convenabil procesului.

Reglementările orașului cer ca un pleoapa de lampă stradală „să fie asigurat asadar încât forțele obișnuite ale naturii să nu-l facă să se desprindă și să cadă”, se arata în actiune.

Ivor Pine, un purtător de cuvânt al biroului procurorului orașului, nu a returnat repede un stire pentru a a chema comentarii.

Consiliul Localnic a admis decontarea vineri.

Consiliul a admis și alte așezări, în capacitate totală de peste-soare 40 de milioane de dolari.

Un bărbat fiecine a susținut că un ofițer LAPD într-un mijloc de transport al departamentului l-a marod în rodul-pamantului ce slip ulita în centrul orașului LA va incasa 15,25 milioane de dolari.

Un actiune în fiecine un bărbat ar fi suportabil răni grave după ce circular scuterului său s-a blocat pe un sector accidentat la o patrundere de pietoni din Westwood va fi soluționat cu 1,9 milioane de dolari.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe