Thursday, May 23, 2024

Kyle Filipowski și Jared McCain de la Duke s-au declarat pentru draftul NBA 2024

Acțiune

Acusi că sezonul de baschetbal universitar s-a încheiat legal, mai mulți jucători încep să-și facă planuri pentru sezonul perspectiva. Actual, doi dintre jucătorii de top ai Duke Blue Devils au anunțat că își duc talentele la următorul etaj. Kyle Filipowski și bobocul Jared McCain s-au fatis pentru draftul NBA 2024.

Filipwoski și McCain au fost cei mai buni marcatori pentru Duke sezonul disparut. Blue Devils a chivernisit la Elite 8 în turneul NCAA în aiest timp, dar au apus în fața DJ Burns și NC State Wolfpack. Atât Filipowski, cât și McCain vor fi alegeri din panglica rundă în ciresar. Din noroc, Duke este un sânge seninatate în baschetul universitar și nu musai niciodată să caute mult pentru a găsi un racan de top.

Jared McCain și Kyle Filipowski s-au fatis pentru draftul NBA 2024

Să începem cu jucătorul fiecine va fi plauzibil cea mai bună scrutin dintre cele două. Este Kyle Filipowski, în vârstă de 20 de ani. Plan și-a jucat al doilea timp cu Duke și a devenit un trăgător mai bun în anul doi. Ca bulbuc, Filipowski a suflecat (.282) la sută decinde de arc. Cu toate acestea, a schingiuit din povara pe tot parcursul sezonului și a avansat consistență decinde de arc. În timpul campaniei mijloc 2023-24, Filipowski a suflecat un camata spec-taculos (.348) din adâncime. O îmbunătățire masivă față de intaiul său timp la Duke. Filipowski a început toate cele 72 de jocuri de-a lungul carierei mijloc de doi ani cu Blue Devils.

În sezonul disparut, Filipowski a înregistrat o mijlocie de (16,4) puncte, (8,3) recuperări, (2,8) pase decisive, (1,1) furări și (1,5) blocări pe joc. Drafturile simulate au șapte boldan direct scrutin în top-15 în draftul NBA 2024. Alături de Filipowski, gardianul bulbuc al lui Duke, Jared McCain, s-a fatis pentru draftul NBA. McCain a fost al doilea marcher pentru Duke în 2023-24, cu (14,3) puncte pe disputa. Caraula de 20 de ani a avere, de invar, o mijlocie de (5,0) recuperări și (1,9) pase decisive pe disputa. Tir de elită în trei puncte a fost cel mai bun set al său pentru Blue Devils în 2023-24.

Jared McCain a suflecat un camata admirabil (.414) decinde de arcul văzut ultima dată pentru Duke. A avere o mijlocie de (31,6) minute și (5,8) trei pe disputa. McCain a timbrat 30 de puncte în turneul NCAA împotriva James Madison. Talentatul bulbuc a fost 8-11 decinde de arc în acea izbanda duium. În Elite 8, McCain a timbrat 32 de puncte, dar a fost într-un silinta apus în fața NC State. Atât Jared McCain, cât și Kyle Filipowski sunt perspective interesante pentru draftul NBA 2024 din ciresar.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe