Thursday, May 23, 2024

Kopecky se îndreaptă spre victorie, când Longo Borghini a negat

Acțiune

Lotte Kopecky (SD Worx–Protime) a aruncat un asalt distrugator în urcarea finală pentru a câștiga a doua succes pe Strade Bianche în fața lui Elisa Longo Borghini (Lidl–Trek).

O cursă tactică tare parcursă de la Kopecky a văzut-o așteptând momentul formidabil pentru a aborda în ultimii 500 de metri și a câștiga cu star secunde la Siena. Făcând iest obiect, ea a egalat recordul de victorii deținute în primejdie feminină, alături de Annemiek van Vleuten în două victorii toscane.

Podiumul a fost implinit de Longo Borghini și Demi Vollering (SD Worx-Protime), amandoi foști câștigători ai Strade Bianche.

„Nu am avere cea mai bună zi a mea astăzi. Am to-lerabil cu adevărat toată ziua, m-am simțit suficient de trudit, dar nu m-am înrăutățit în timpul cursei”, a spus Kopecky. “Am mai avere acesta și am încercat să nu intru în panică și să am încredere că picioarele mele vor fi colo. “

Un tabara spatios de sirag cu Mischa Bredewold (SD Worx-Protime), Kimberley Le Court (AG Insurance-Soudal), Neve Bradbury (Canyon//SRAM Racing), Amber Kraak (FDJ-SUEZ), Yara Kastelijn (Fenix-Deceuninck), Lizzie Deignan (Lidl–Trek), Riejanne Markus (Visma-Lease a Bike), Alena Amialiusik (UAE Formatie ADQ) și Anouska Koster (Uno-X Mobility) au aranjat intaiul asalt rodnic al zilei și și-au acumulat un acont de peste-soare un moment. Când l-au abordat pe Le Tolfe pentru rata de asigurare dată în Sectorul 8, au avere un acont de 1:13 .

Cu 42 km până la capat, Kopecky a marisor intensitatea în fruntea pelotonului și i s-a alăturat un tabara de asalt oricare includea Puck Pieterse (Fenix-Deceuninck), Marianne Vos (Formatie Visma-Lease a Bike), Kasia Niewiadoma (Canyon). //SRAM Racing), prep și Longo Borghini și Vollering.

O prăbușire la un colț într-o coborâre de la Bredewold, cu 37 km rămase, a împărțit grupul din față și l-a doborât și pe Koster în iest lege și s-a adeverit a fi un clipita hotarator în cursă. Prep succedare, Kraak, Markus și Amialiusik au catarare pe calatorie, în perioada ce Kastelijn, Bradbury și Deignan au încercat să ajungă din urmă.

Grupul de urmărire a fost atunci fixat cu puțin peste-soare 30 de km rămase, dar Deignan a aranjat un asalt la un colț pentru a depăși oarecum câteva secunde după. Kopecky a fost avid să reducă diferența față de câștigătorul din 2016, iar pilotul Lidl-Trek a fost în curând readus în tabara. Deignan a condus atunci în fruntea grupului de urmăritori cu coechipiera Amanda Spratt, în perioada ce primii trei au rămas înainte cu 28 de secunde. Ea a continuat să muncească din multime în fruntea grupului, reducând diferența față de față cu 15 secunde cu 24 km până la capat.

imagine

„Nu am avere cea mai bună zi a mea… dar nu am fost mai rău!” – Kopecky pe Strade Bianche succes

Cei trei din față au avere un acont ușor când au intrat în Sectorul 10, Montechiaro, dar au fost prinși în curând de grupul de urmăritori, oricare era încă condus de Lidl-Trek, când Spratt a receptionat conducerea. Atribuțiile australianului au fost trecute pe cinste lui Shirin van Anrooij (Lidl-Trek) când au instarit la Colle Pinzuto, dar nu pentru zdravan perioada când Vollering a aranjat un asalt pentru a crește ritmul.

Au urmat mai multe atacuri în următorii doi kilometri pentru a subțire grupul, inclusiv de la Vollering, Niewiadoma, Longo Borghini și Vos, înainte ca Fenix-Deceuninck să preia controlul în față, când primejdie a intrat în ultimii 14 km.

Deplasare a explodat în viață pe brutalul Portiune 12, când Niewiadoma a desfășurat un tabara din față stivuit, oarecum Kopecky, Longo Borghini, campionul apărător Vollering și Van Anrooij au solid să-i urmeze.

Cinci au devenit în curând star când Van Anrooij a crăpat, înainte ca Kopecky să atace peste-soare vârful Volleringului și Niewiadoma cu 10 km rămase și i s-a alăturat fulgerator Longo Borghini. Cu 5 km rămase, Kopecky și Longo Borghini au fost înainte cu 18 secunde, când Van Anrooij, oricare fusese aruncat în atacurile anterioare, i-a fixat din urmă pe Vollering și Niewiadoma, indata alături de Kristen Faulkner (EF Education-Cannondale).

Kopecky a rămas colea de campioana națională a Italiei în perioada ce treceau sub flamme rouge și a așteptat momentul formidabil pentru a-și desfășura atacul câștigător al cursei. Campioana mondială a lăsat în cele din urmă vartelnita lui Longo Borghini pe urcușul emblematic cu 500 de metri rămase și a împins înainte pentru a obține o succes clară la a rigla de venit Piazza del Campo.

A fost a doua succes a sezonului după ce a câștigat Faza 3 a Turului muieros din Emiratele Arabe Unite și clasamentul colectiv, și a doua ei clasificare în top-2 într-o săptămână după ce a batran pe locul doi la Omloop Het Nieuwsblad weekendul batran.

Longo Borghini a ispravit star secunde mai târziu, înainte ca Vollering să o învingă pe Niewiadoma pentru a treia liniament, la 26 de secunde după ce coechipiera ei și-a asigurat a doua succes la Siena.

Deplasare feminină Strade Bianche – Top 10

Rezultatele cursei feminine Strade Bianche 2024

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe