Thursday, May 23, 2024

Kevin Durant spune că vrea ca echipa SUA să învingă alte țări cu 40-50 de puncte la Jocurile Olimpice din 2024

Acțiune

După ce imbraca SUA nu a decorat la Blid Mondială FIBA ​​2023, au știut că musai făcute schimbări. Americanii nu și-au aplecat cel mai bun aptitudine și s-a arătat. De aceea, directorul public Grant Hill a strans ceea ce va fi o listă dinamică pentru imbraca SUA. Mai multe superstaruri din jurul ligii sunt „încuietori” pentru echipă, cu excepția unei accidentări.

Se pare că LeBron James, Kevin Durant, Steph Curry, Joel Embiid, Jayson Tatum, Devin Booker și Jrue Holiday ar a se cadea amagi toți în această vară. Acestea sunt șapte dintre cele 12 locuri disponibile pentru imbraca SUA la Jocurile Olimpice din 2024. Este careva dintre cele mai bune talente din NBA. Kevin Durant de la Phoenix a spus că pofti ca imbraca SUA să învingă alte țări cu 40-50 de puncte.

Formatie SUA va fi dominantă la Jocurile Olimpice din 2024

În această vară, Jocurile Olimpice din 2024 se vor amagi la Paris. Formatie SUA a câștigat cinci medalii de aur consecutive la baschetbal și 17 în istoria lor olimpică. Cea mai bună listă pe fiecare imbraca SUA a creat-o este Dream Echipa din 1992. A prezentat marii din toate timpurile pentru Michael Jordan, Larry Bird, Cabalistic Johnson, David Robinson și Charles Barkley. Cu toate acestea, fila pe fiecare Echipa USA o alcătuiește în această vară va candida cu siguranță cu cât de departe aptitudine a fost în acel ’92 Dream Echipa.

Pentru început, golgheterul din toate timpurile NBA, LeBron James, se întoarce pe episod olimpică. Au disparut peste-auriu; pestele-spada 10 ani de când James s-a pregătit pentru imbraca SUA în 2012. Cu toate acestea, de 20 de ori stele pofti să-i dea o ultimă cursă pe cea mai friguros scenă din populatie pentru baschetul mascul. În velur, ei îl vor cantari pe favoritul echipei SUA, Kevin Durant, în 2024. El a fost MVP-ul echipei SUA la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021. Nu a fost nicio întrebare dacă de două ori campioană NBA se va întoarce.

Un alt jucător pe fiecare se așteaptă să joace imbraca SUA este Steph Curry, jucător de la Warriors. O piesă fiecare lipsește din legendarul CV al lui Curry este o tinichea de aur olimpică. În mod surprinzător, tânărul de 35 de ani nu a jucat niciodată la Jocurile Olimpice pentru imbraca SUA. Are șansa de a confectiona acesta o premieră în această vară. Aceasta va fi una dintre cele mai bune liste ale echipei SUA din ultimul decada, samite taman mai departe. Este compact să nu-i iata pe americani câștigând aur în această vară.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe