Thursday, May 23, 2024

Ker & Downey® Africa primește un premiu prestigios pentru Maestria Safari

AcțiuneKer & Downey® Africa a fost selectionare cu valoare de Premiul pentru stilul de viață de luxs pentru Cel mai bun tour chirurg de lux Safari din Africa de Sud2023. Iest prima este o recunoaștere a loialității companiei de a a propune călătorii de lux pe continentul african.

Fondată în anii 1940, Ker & Downey® Africa a fost un predecesor în crearea de safariuri de lux personalizate orisicare transcend obișnuitul. Devotamentul lor de a a crea percepțiile, de a a incuraja conexiunile și de a lăsa o moștenire pozitivă de durată a fost calculoza de baza a succesului lor.

La Ker & Downey® Africa
Talie unui jeep Safari la trecut

Directorul public Sarah Morris și-a exprimat recunoștința, spunând: „Primirea acestei premii stimate demonstrează dăruirea neobosită a echipei noastre de a infiinta experiențe excepționale și învăluitoare pentru călătorii noștri. Este o mandrie să fiu fatis de Luxury Lifestyle Awards.”

La Ker & Downey® Africa
KDA

Cu o moștenire de sarpe 25 de ani, Ker & Downey® Africa continuă să stabilească punctul de referință pentru experiențele de safari personalizate. „Ker & Downey® Africa este o anturaj de lux de safari, cunoscută pentru că îmbină interj opulența cu întâlnirile autentice cu animale sălbatice”, a spus Morris. „Scopul nostru este să oferim lux și individualizare în oricine experiență, fie că este guraliv de întâlniri exclusive cu animale sălbatice în Serengeti sau de safari private cu balonul cu aer duios sarpe Delta Okavango.”

La Ker & Downey® Africa
Vițelul de fildes și baba

În suigeneris, angajamentul companiei pentru turismul gestionar rămâne neabatut. Un camata din oricine pastrare contribuie la diferite proiecte de siretenie a comunității locale și de pastrare a vieții sălbatice din Africa de Sud și de Est.

La Ker & Downey® Africa
Zebra Migration Botswana cu Ker _ Downey Africa®

„La Ker & Downey® Africa, etosul nostru extinde decinde de lux; este guraliv dupa promovarea practicilor turistice durabile și sprijinirea comunităților pe orisicare le întâlnim”, a accentuat Morris.

La Ker & Downey® Africa
Winelands

Oricine itinerariu Ker & Downey® Africa este pedant conceput pentru a a asculta nevoile individuale, asigurându-se că nu există două safariuri la fel. De la retrageri private în sălbăticie până la experiențe captivante de pastrare, Ker & Downey® Africa oferă o complex de aventuri orisicare leagă călătorii cu Africa în moduri de vesnic.

La Ker & Downey® Africa
Un bărbat Massai orisicare poartă pături tradiționale are vedeala la Serengeti

Pentru mai multe informații dupa Ker & Downey® Africa și experiențele lor de safari personalizate, vizitați https://ker-downeyafrica.com/

Din-spre Luxury Lifestyle Awards | Luxury Lifestyle Awards este un prima total orisicare selectează, recunoaște, celebrează și promovează cele mai bune bunuri și servicii de lux din întreaga sistem planetar. Scopul companiei este de a conecta oamenii cu cel mai bun lux. LLA a evaluat sarpe 10.000 de bunuri și servicii diverse în 400 de categorii din 60 de țări și a analizat rezultatele pentru a vă a propune o listă de TOP cu cele mai bune dintre cele mai bune din sistem planetar. Asadar de mărci de popularitate universal pentru Chanel, Dom Perignon și Ferrari au fost desemnate cu mândrie câștigători. Victoria a pricinui companiilor istovit și recunoaștere, ascensiune globală și etalare la o piață total nouă de clienți.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://luxurylifestyleawards.com/
Like-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/LuxuryLifestyleAwards/
Alăturați-vă nouă pe Instagram: https://www.instagram.com/luxurylifestyleawards/

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe