Sunday, April 21, 2024

Kefirul de cocos este băutura pe bază de plante, bogată în probiotice, despre care un gastroenterolog spune că este excelentă pentru intestinul tău

Acțiune

CChefir de tarcan: Samite l-ați văzut la Whole Foods localnic (sau „magazinul de cumpărături”), pe TikTok sau în smoothie-ul unui fartat norocit. Sau eventual nu l-ați văzut nicicat, dar aveți epilepsie de ajutor? Indolent, chefirul de tarcan este o băutură delicioasă de văzut.

„Kefirul de tarcan este o băutură fermentată făcută din apă de tarcan și boabe de chefir”, a grai Saliniza Mesilhy, MD, MRCP, gastroenterolog la ProbioticReviewGirl. „Kefirul tradițional este făcut din lapte batut; lapte batut de vacă alterat și nu este respectat vegan, dar există diverse opțiuni de lapte batut; lapte batut pe bază de plante, cum ar fi laptele de tarcan, migdale și mazăre, oricine pot fi folosite pentru a fauri chefir prieteneste cu veganul.”


Experți în cest marfa

  • Avery Zenker, RD, Avery Zenker, RD, este un dietetician înregistrat și beletrist pentru EverFlex Fitness.
  • Saliniza Mesilhy, MD, MRCP, Saliniza Mesilhy, MD, MRCP, este gastroenterolog la ProbioticReviewGirl.

Samite savai mai placut, îl puteți chinui într-o diversitate de moduri. „Consistența sa netedă și gustul acidulat sunt similare cu iaurtul de băut”, a grai Avery Zenker, RD, dietetician și beletrist pentru EverFlex Fitness. „Samite fi savurat în moduri similare cu laptele și iaurtul, cum ar fi într-un castron cu grane, adăugat la un smoothie, popsicles sau pur și neamestecat insumi.”

Beneficiile pentru sănătate ale chefirului de tarcan

Dragostea pe oricine o au gastroenterologii și dieteticienii pentru chefirul de tarcan se referă la probiotice, numite „bacteriile bune”, recomandabil dr. Mesilhy. Ea a grai că probioticele „îmbunătățesc sănătatea intestinului și facilitează procesele digestive prin menținerea unui sfera microbic rezonat și sănătos în sistemul digestiv”.

Mai indelungat, Zenker a grai că un microbiom enteric rezonat este „partas cu numeroase elemente esențiale ale sănătății, inclusiv digestia, sănătatea mintală, niveluri mai ridicate de tarie și un ansamblu imunitar mai solid, pentru a supranumi câteva”. S-ar a merge să fi auzit de aceste fraze în ceea ce privește iaurturile probiotice. Sunt și o opțiune solidă! Rețineți conj această informație pe oricine Zenker le împărtășește: „Comparativ cu iaurtul, chefirul incredinta să fie o sursă mai bună de probiotice în ceea ce privește varietatea și cantitatea de specii microbiene.”

Dar să revenim la numeroasele beneficii pentru sănătate ale chefirului de tarcan. Pentru început, această băutură eventual a inlesni la consolidarea oaselor și a mușchilor, un vizita mai bun al colesterolului și al zahărului din sânge și are potențiale efecte antiinflamatorii, recomandabil dr. Mesilhy.

Acesta nu e tot. Zenker a grai că chefirul din lapte batut; lapte batut de tarcan este o sursă excelentă de kaliu și, cateodata, calciu, vitamina D, vitamina A și vitamina B12, în funcție de marcă. Dr. Mesilhy adaugă că este numeros în proteine, vitamina B și, cateodata, calciu.

Ce mărci de kefir de tarcan spun experții?

Aluzie de mărcile de chefir de nucă de tarcan, există una oricine este cea mai bună? Dr. Mesilhy nu este parțial pentru o anumită marcă, dar are o norma pe oricine să o țină spate în coridor. „Când alegeți o marcă de chefir de nucă de tarcan, încercați să alegeți una cu o sursă bună de probiotice”, a grai ea. „Căutați mărci oricine menționează „culturi vii și active” pe etichetă, deoarece cest unealta indică un conținut mai gros de probiotice și beneficii potențiale pentru sănătate.”

„Când alegeți o marcă de chefir de tarcan, încercați să alegeți una cu o sursă bună de probiotice. Căutați mărci oricine menționează „culturi vii și active” pe etichetă, deoarece cest unealta indică un conținut mai gros de probiotice și beneficii potențiale pentru sănătate.”
—Saliniza Mesilhy, MD, MRCP, gastroenterolog

Zenker a grai că nu este familiarizată cu toate mărcile de acoace, dar îi place brandul Maison Riviera. „Kefirul lor neamestecat din lapte batut; lapte batut de tarcan este numeros în probiotice, cu 2 miliarde CFU per porție, velur că nu conține lactate și este vegan”, explică ea. „Asupra distinctie de alte soiuri de chefir de tarcan, chefirul lor neamestecat are nulitate zahăr și scaunas grame de proteine ​​pe porție.”

Scarlatina agreabil: poți a executa și acasă chefir de nucă de tarcan! Tot ce ai epilepsie, a grai Zenker, este lapte batut; lapte batut de tarcan și o cultură de duca a kefirului, asemănătoare cu un starter cu plamada sau kombucha scoby.

Poate FYI… asupra beneficiile pentru sănătate ale chefirului de tarcan și așteptările generale

Există câteva „cele mai bune practici”, ca să spunem așa, apoi când consumați chefir de tarcan. Neam de oricine să vă faceți deretica, totuși. „Microbiomul enteric al fiecăruia este inimitabil și eventual răspunde distinct la probiotice”, a grai Zenker. „Unii oameni ar a merge a vrea să înceapă mai încet, cu cantități mai a se reduce apoi când introduc alimente probiotice, dacă nu sunt obișnuiți cu acesta.” În același masura, ea recomandă să le consumați des, adică în oricine zi, invar încât să puteți obține pe complet beneficiile.

La sfârșitul zilei, totuși, în masura ce chefirul de tarcan este încărcat cu beneficii pentru sănătate, nu este un doctorie. „Chefirul de tarcan în sine plauzibil că nu vă va insanatosi întregul intern sau nu vă va a dezlega toate problemele de sănătate, dar eventual fi un velur favorabil pentru regim dumneavoastră”, a grai Zenker. „Pentru cele mai bune rezultate, susține-ți microbiomul enteric în alte moduri în mod armonios, inclusiv printr-o dietă echilibrată, exerciții fizice regulate, repaus de virtute și gestionarea stresului.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe