Thursday, May 23, 2024

Kate Abdo spune că Jamie Carragher comentează „rănit” și lămurește iubitul boxer care vrea să se lupte cu el

Acțiune

Prezentatoarea CBS Sports Kate Abdo a identificat că a fost „rănită” de comentariul făcut de colegul ei Jamie Carragher impotriva relația ei cu iubitul de box Malik Scott la începutul acestui an.

Fostul stea de la Liverpool a făcut o glumă intrucatva greșită impotriva loialitatea lui Abdo în timpul reflectării de către CBS a confruntării din Alunita Campionilor a Armatura cu Porto și nu a miscare tocmai comod în aer și cu comunitatea mai largă de sportul cu balonul rotund.

Prezentatorul a gestionat situația în mod remarcabil în efect consecințelor acesteia și a sonor cald impotriva întregul inscenare.

Abdo este, de asemanator, un fan al boxului și a fost surpriza la conferința de presă Artur Beterbiev și Dmitry Bivol de luni, înaintea luptei lor majore de pe 1 ciresar. Superstarul la categoria gravida Deontay Wilder este pe cartelă în acea obscuritate, iar boxerul american este antrenat de iubitul lui Abdo. Malik Scott.

Prezentatorul a sonor cu ziaristica la eveniment și a spus că comentariul lui Carragher „a durut” și că Scott nu are niciun camata să lupte cu sinaxar Liverpool.

Jamie Carragher a parvenit în apă entuziast cu un talc de Kate Abdo

Prezentatoarea Kate Abdo se despica impotriva incidentul cu Jamie Carragher

Vorbind cu postul de box iFLTV la conferința de presă Beterbiev vs Bivol, Abdo a identificat că nu a nebun tocmai comod nazbatie lui Carragher, dar a dovedit că nu va consta nicio comparatie între cunoscator și Malik Scott.

„Ceea ce a spus Jamie a pribeag de nicăieri”, a spus prezentatorul. „A fost conj o replică rapidă, a fost menită să fie amuzantă, cateodata au lezat, alteori nu. Aia a miscare puțin pe neimportant. M-am simțit puțin rănit, dar este ceea ce este. Treci mai mult. Am sonor impotriva acesta, suntem cu toții buni, fleac impotriva ce să vorbim.”

Abdo a adăugat: „Malik nu dori să se lupte cu Jamie. Malik și Jamie sunt cool. Înțeleg de ce Malik a spus ceea ce a spus, dar cred că, de asemanator, dacă ai citire întreaga volum a ceea ce a spus, a fost vartos politicos.

„El a spus conj, știi, așa cum ar a glasui oricare, dacă s-a spus oaresice în perspectiva fiecine să depășească extremitate, aș dori să am o conversație de la bărbat la bărbat. Cred că este un obiect regulat.

„Cred că titlurile fiecine (spuneau) „Voi apărea în mod corporal” – au fost puțin exagerate. Dar Malik este atât de infailibil ca persoană. Maruntis nu-l tulbură.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe