Tuesday, May 21, 2024

Karl-Anthony Towns din Minnesota este de așteptat să revină în această seară împotriva lui Hawks

Acțiune

În 2023-24, Timberwolves au rămas două meciuri în aiest vreme. Aceasta contine meciul lor din această seară de acasă împotriva lui Atlanta Hawks. În ultimele 18 jocuri, dota a rămas fără un om puzderie Karl-Anthony Towns. A lipsit biban-soare; o lună din considerent unei imbucatati la meniscul stâng. Towns a bogat lipsa de o intervenție chirurgicală pentru a-i a tocmi genunchiul.

Din ferice, de scaun ori all-star a cultivat din dens pentru a a se reivi pe teren viran alături de colegii săi. Towns a superior în direcția corectă și fanilor Timberwolves le place să audă acesta. Nimerit lui Adrian Wojnarowski de la ESPN, este de așteptat ca tânărul de 28 de ani să revină în această seară împotriva lui Hawks. Sunt cel puțin două jocuri în cine Towns pesemne obține rastimp de joc înainte de începerea playoff-urilor.

Karl-Anthony Towns va a se reivi vineri în Minnesota, cu excepția unui eșec

Din 4 mart, Karl-Anthony Towns a ieșit cu o ruptură în meniscul stâng. El a făcut o mică procedură la începutul lunii mart și a cultivare pentru a a se reivi în instanță. În absolut, Towns a esuat 18 meciuri la rând pentru Timberwolves. Înainte de accidentare, Towns rula la un standard înalt pentru Minnesota. El are o mijlocie de (22,1) puncte, (8,4) recuperări și (3,0) pase decisive pe intrecere. În picler, procentul său de trei puncte (.423) este cel mai puzderie din cariera sa. Nu este surprinzător din partea unui om puzderie cine a câștigat concursul de trei puncte în vechi.

Timberwolves au fost una dintre cele mai interesante echipe pe tot parcursul sezonului. Minnesota are aptitudine de elită de ambele părți ale mingii. Anthony Edwards și Karl-Anthony Towns pot receptiona dota în asalt. În rastimp ce Rudy Gobert și Jaden McDaniels se pot perfecționa în partea defensivă. Sezonul vechi, Timberwolves a parvenit în playoff ca a 8-a cap de suma și au apus în cinci jocuri în fața celor de la Nuggets. În natura de cap de suma din Scapatis, Minnesota are așteptări mai grozavi la playoff în 2024. Readucerea lui Karl-Anthony Towns pentru postsezon este imens pentru echipă.

Karl-Anthony Towns și Rudy Gobert alcătuiesc una dintre cele mai bune curți de față din toată NBA. Cei doi jucători oferă seturi de abilități terminal de diferite și acesta a fauri ca tandemul să funcționeze atât de prieteneste. Towns este mai zdravan un jucător ofensiv și a înregistrat o mijlocie de biban-soare; 20 de puncte pe intrecere în șapte din cele opt sezoane profesioniste. Pe de altă molecula, Rudy Gobert este un special în apărare și este cineva dintre cei mai buni blocatori de șuturi din NBA. El este de trei ori jucătorul defensiv al anului și va câștiga al patrulea prima de asigurare în 2023-2024. Eventual perechea Karl-Anthony Towns și Rudy Gobert să-i ajute să-i ducă pe Timberwolves în postseason?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe