Sunday, April 21, 2024

Kansas City l-a semnat cu pariorul liber Matt Araiza la o afacere minimă

Acțiune

După o succes în Super Bowl 58, Chiefs nu pierd timpul încercând să-și îmbunătățească sumar pentru 2024. Kansas City are mai mulți agenți liberi în aiest extrasezon și nu toți jucătorii pot fi demisionati. Chiefs vor a cauta să se despartă de piese elucidare din victoriile consecutive la Super Bowl. Cinevasilea dintre ei ar a se cadea fi jucătorul All-Pro Tommy Townsend.

Townsend nu a fost recrutat din Florida și a jucat primele scaun sezoane din cariera sa cu Chiefs. Tânărul de 27 de ani a fost neverosimil pentru Kansas City în ultimele două sezoane. Cu toate acestea, Chiefs ar a se cadea fi dispuși să se despartă de asul echipelor speciale. Tom Pelissero de la NFL Network a raportat că Chiefs l-au subscris pe jucătorul autonom Matt Araiza la o înțelegere minimă. Este el răspunsul lui Kansas City pentru a înlocui Townsend?

Matt Araiza va fi jucătorul de debut al Kansas City în 2024?

În draftul NFL 2022, Matt Araiza a fost selectionat în repriza a șasea de către Buffalo Bills din San Diego State. Înainte explicit să-și înceapă cariera cu Buffalo, Araiza a fost inculpat într-un parere paman-tesc pentru că ar fi participat la violul în categorie al unui nevarstnic în timpul unei petreceri în pleaca campusului la Universitatea de Politie din San Diego, în 2021. Acuzații grele împotriva lui Araiza și asasi cum și-a imaginar cariera plecare. Cu toate acestea, procurorii au anumit că Araiza nu a făcut latura din agresiunea acuzată.

El a fost izolat din parere anul cherchelit. Imediat, tânărul de 23 de ani are șansa vieții de a ademeni potențial pentru Kansas City Chiefs. Araiza a fost subscris poate cu o negot minimă, dar este totuși o oportunitate incredibilă pentru el. Din ratiune începutului neregulat al carierei mijloc, Araiza nu a apărut încă într-un joc NFL. Aceasta ar a se cadea fi o premieră pentru el în 2924 dacă rămâne la șefi. Va a se cadea parierul să profite la maxim de oportunitatea sa în aiest extrasezon?

Sezonul cherchelit, Matt Araiza a fost aplecat pentru un antrenament cu New York Jets. Nu s-a mo-dificat niciodată în nicicat, dar tânărul de 23 de ani a rămas pregătit pentru șansa lui. În cele din urmă, a mai admis cinevasilea cu cea mai bună echipă din NFL. Ieșit din draft, Araiza era familiar pentru piciorul său tare și talentul de parior. Kansas City nu are niciun rizie banesc în această subscriere de spion autonom. Araiza are șansa de a-și a tine posibil cariera și Chiefs îl pot a se iscali pentru lesne. În mod practic, este un câștig-câștig pentru ambele părți.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe