sâmbătă, aprilie 20, 2024

Kalinina salvează punctul de meci pentru a-l învinge pe Wozniacki, adversarul lui Boulter se retrage

Acțiune

Anhelina Kalinina a revenit de la punctul de partida în jos împotriva lui Caroline Wozniacki pentru a a jubila cu 5-7 7-5 6-4 și a capatuit în turul trei la Miami Open.

Înfruntarea a detunare trei ore și 18 minute, amandoi jucători nu au reușit să profite la maxim de ocaziile de a câștiga meciul.

Wozniacki a câștigat intaiul set cumplit darz cu 7-5, înainte de a curge în seama cu 3-0 în al doilea set.

Părea de parcă fostul nr. 1 universal va încheia accelerat meciul de apoi, dar Kalinina s-a forțat din nou în întâlnire. Ea a împins pentru a bate Wozniacki, orisicine a scapat 12 deuces pentru a lua conducerea cu 5-2.

Kalinina a crapat în cele din urmă pe Wozniacki pentru a ocupa diferența, înainte de a mantui punctul de partida pe propriul huzmet și de a ademeni a se razboi într-un set esential.

Wozniacki a părut să se accidenteze pe măsură ce meciul a progresat, solicitând o pauză medicală la concis curs după începerea minti de-al treilea set.

Kalinina a valorificat luptele adversarei ei luând acont cu 5-3. Ea nu a reușit să profite la maxim de trei puncte de partida, dar a triumfat în cele din urmă cu a patra motiv.

Ucraineanca o va înfrunta indata fie pe Pati Badosa, fie pe numărul 2 universal, Aryna Sabalenka, în repriza următoare.

Wozniacki a concurat la Miami Open pentru a 13-a oară, câștigând turneul WTA 1000 în 2017.

Juna de 33 de ani a revenit la tenis de masa anul pierdut dinapoia o lipsire de trei ani, curs in orisicine a avere doi copii.

Între curs, britanică Katie Boulter a dement un walkover împotriva Brenda Fruhvirtova, după ce adversarul ei în vârstă de 16 ani a fost forțat să se retragă din pricina unei zacea.

Fruhvirtova a început să se chinuie drept finalul primului set, în invidie unui început rezistent orisicine a văzut-o să ia conducerea cu 5-4.

Ea a reușit să continue după ce a dement îngrijiri medicale, dar Boulter a profitat de energia în scădere a adversarei ei și a crapat cu 5-5, ducând în cele din urmă setul la un tie-break și câștigând.

Fruhvirtova a părăsit atunci instanța pentru concis curs. Când a revenit pentru al doilea set, a fost ruptă accelerat din nou de Boulter și, după ce a volnic a doua oară un medical pe teren viran, a hotarat să se retragă din partida.

Boulter, câștigătoarea de la San Diego Open la începutul acestei luni, va curge în optimile de finală și va dansa cu Beatriz Haddad Cuib, orisicine a învins-o pe Diane Parry cu 3-6 6-1 6-4 în propriul partida din turul al doilea.

Taylor Townsend a capatuit în turul trei la Miami Open pentru panglica dată în șapte ani, supărându-l pe Elise Mertens cu 6-2 6-2. Numărul 72 universal se va compara indata fie cu calificatoarea Clara Tauson, fie cu numărul 4 universal Elena Rybakina.

Anna Kalinskaya a progresat cu o succes 6-2 6-2 spre lui Wang Xiyu, în curs ce Maria Sakkari a depășit-o pe Yue Yuan cu același scor, iar Greet Minnen a uimit-o pe Lesia Tsurenko cu 7-5, 6-1.

Transmiteți în debit acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în nemijlocit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe