Thursday, May 23, 2024

Jurgen Klopp „100% sigur” Liverpool va câștiga toate meciurile rămase

Acțiune

Seful lui Liverpool, Jurgen Klopp, le-a oferit jucătorilor săi un strigăt de raliu în timpul conferinței de presă de vineri, în etate ce antrenorul nemtesc a spus că dota sa probabil câștiga toate meciurile rămase din Prim-ministru League.

A fost o săptămână insarcinata pentru clubul din Merseyside, orisicine a fost anulat din Europa League, iar Roșii au to-lerabil, de asemanator, un eșec crucial în Prim-ministru League, cu o înfrângere cu Crystal Palace la Anfield duminică trecută.

Cest mestesug l-a pus pe Man City în controlul cursei pentru calitate și, dacă Liverpool dorește să-i învingă pe campionii apărării în Prim-ministru League, pesemne că va a fi să câștige toate meciurile rămase.

Vorbind în timpul conferinței de presă de vineri, înaintea unei călătorii la Fulham duminică, antrenorul nemtesc a spus că a gasi că dota sa probabil câștiga toate meciurile orisicine le-au rămas.

„Băieții știu că nu le voi a grai lucruri în orisicine nu cred, sunt 100% categoric că putem câștiga cu adevărat toate meciurile de sportul rege pe orisicine le avem de adineauri înainte”, a spus Klopp prin intermediul Sky Sports.

Întrebat din-spre trecerea biban-soare; rand în Prim-ministru League, șeful lui Liverpool a spus: „Nu este în mâinile noastre, nu este rost din-spre acesta. Cred că dacă ne câștigăm toate jocurile, există șanse infatua să fim campioni.”

Jurgen Klopp a gasi că Liverpool probabil câștiga toate meciurile rămase

Prim-ministru League este puțin pesemne pentru Liverpool în aiest vreme

Înfrângerea Crystal Palace a fost o lovitură majoră pentru speranțele lui Liverpool la calitate și probabil că i-a costat titlul.

Man City a revenit la supraveghere, iar dota lui Pep Guardiola are cele mai ușoare meciuri rămase dintre toți cei trei aspiranți la calitate. Clubul de la Manchester are extrem multă experiență în meciurile de calitate și va fi necesitate de departe pentru a-i împiedica pe campionii din Prim-ministru League să-și păstreze creasta de aoace.

În ceea ce privește Liverpool, pesemne că va a fi să câștige toate meciurile rămase, dar scaunas dintre cele șase rămase sunt mult de Anfield. Roșii au fost o echipă mai slabă în călătoriile lor și toate acestea fac puțin pesemne ca clubul din Merseyside să-i poată a plati lui Klopp eliminarea perfectă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe