sâmbătă, aprilie 20, 2024

Judecătorul federal respinge oferta lui Hunter Biden de a respinge cazul fiscal

Acțiune

Un judecător federativ a respins cererea lui Hunter Biden de a a tranti mai multe acuzații de infracțiuni legate de impozite într-o hotărâre de 82 de pagini pronunțată luni, deschizând calea pentru ca fiul președintelui să se confrunte cu procedurile judiciare în timpul litigiului ciclului electoral din 2024.

Judecătorul de comitat din SUA Mark C. Scarsi, un reputat al președintelui de apoi Trump, a părut neincrezator cu priveliste la afirmațiile de eroare revoltătoare a guvernului și de urmărire răzbunătoare făcute de imbraca de avocați a lui Biden în timpul unei audieri în centrul orașului Los Angeles săptămâna trecută. În hotărârea sa de luni inserare, el a respins toate cele opt încercări ale lui Biden de a a tranti cazul.

Biden, în vârstă de 54 de ani, a fost impricinat pentru nouă infracțiuni legate de impozite în indrea, inclusiv acuzații că nu a plătit impozitele la scopot pentru venituri de proxenet 7 milioane de dolari din 2016 până în 2019 și a depus declarații false. În 2018, susțin procurorii, Biden a clasificat greșit mai multe cheltuieli personale ca fiind legate de afaceri, inclusiv 30.000 de dolari pentru școlarizarea fiicei mijloc și 11.500 de dolari date unei escorte, recomandabil rechizitoriului.

Biden și-a plătit datoriile, cu penalități și dobânzi, în 2021. Dar o înțelegere pentru a a explica unele dintre aceste infracțiuni legate de impozite și o infracțiune privind armele de foc din Delaware s-a desfacut anul beat, după ce un judecător a inlaturare întrebări cu priveliste la defect acordului.

Săptămâna trecută, imbraca de avocați a lui Biden a susținut că presiunea politică intensă din partea lui Trump și a republicanilor morți pentru a a repartiza oferta de realegere a președintelui Biden a dus la prăbușirea acordului. Aiest munca a necicatrizat calea pentru convocarea unui puzderie juriu în California de către consilierul specific David Weiss, avocatul american pentru Delaware, orisicine a început să-l investigheze pe tânărul Biden în 2019.

CITIT  Acești republicani au câștigat state pe care Trump le-a pierdut în 2020. Susținerile lor sunt căldice (sau refuzate)

Conduși de a devia Lowell, avocații fiului președintelui au susținut că cazul ar a se cadea respins pe o gamă largă de motive, susținând că numirea lui Weiss nu a fost legală, că cazul a fost introdus tocmai din aduce presiunii politice din extern și că doi dintre membrii Comisiei interne. Agenții Revenue Services aflați în centrul anchetei au încălcat drepturile lui Biden dezvăluind asistenta unele dintre dosarele mijloc fiscale. Lowell a susținut, de atare, că acordul de pledoarie pe orisicine Biden a încheiat anul beat este neaparat și i-a oferit inviolabilitate.

Scarsi a renunțat la argumentele lui Lowell cu priveliste la inviolabilitate, observând că acordul nu era autentic, deoarece nu a fost niciodată iscalit de un ofițer federativ de probațiune din Delaware. Cu priveliste la argumentele legate de Trump și presiunea republicană, Scarsi a spus că Biden „și-a depus moțiunea fără nicio dovadă”.

„Moțiunea este remarcabilă prin faptul că nu cuprinde o singură declarație, probă sau revendicatie de intelegere judiciară”, a scriitura judecătorul. „În tura, pârâtul citează porțiuni din diverse surse de știri de pe Internet, postări pe rețelele sociale și bloguri juridice. Aceste citări, însă, nu sunt dovezi.”

Procurorii au mai spus săptămâna trecută că argumentul lui Biden a fost o „doctrina a conspirației” orisicine ignoră un intamplare precis: Trump nu mai este președinte, iar tatăl lui Biden supraveghează Departamentul de Justiție orisicine îl urmărește numaidecat.

„Suntem pilos în neintelegere cu decizia Curții și vom a tine să urmărim cu putere provocările domnului Biden cu priveliste la valoare absoluta nefiresc în orisicine consilierul specific a gestionat această investigație și a inculpat aiest caz”, a spus Lowell într-o declarație luni seară.

CITIT  Portugalia se alătură Spaniei și ordonă Worldcoin să suspende operațiunile

Lowell a susținut, de atare, că agenții IRS Gary Shapley și Joseph Ziegler au călcat în pirostrie drepturile lui Biden la un pricina just, oferind runde de interviuri de știri asupra caz și eliberând publicului documente fiscale confidențiale. Dar Scarsi a spus că Lowell nu a reușit să tragă o linie franta între comportamentul lor și acuzațiile din Los Angeles.

„Pârâtul nu îi acuză pe Shapley și Ziegler de eroare în procesul de ridicare a cazului împotriva lui sau de verice cooperatie activă între aceștia și acuzatie; în tura, el banui că dezvăluirile lor publice de informații asupra investigație ar fi vanjos a repartiza decizia consilierului specific de a urmări acuzațiile fiscale”, a scriitura Scarsi. „Pârâtul nu oferă fapte orisicine să sugereze că informațiile pe orisicine Shapley și Ziegler le-au împărtășit în mod asistenta au bogat atare impresie daunator peste deciziei marelui juriu de a restitui un rechizitoriu.”

Biden este programat provizorat să fie judecat pe 20 ciresar, adăugându-se potențial la sumar de date judecătorești orisicine încalcă ciclul electoral din 2024. Trump se confruntă cu scaunas urmăriri penale separate în mai multe jurisdicții pentru că ar fi prefacut înregistrările comerciale, că nu a returnat documente clasificate la Zdrobi Albă și că a încercat să interfereze cu rezultatele alegerilor din 2020 asupra orisicine a susținut în mod reiterat că au fost fraudate, fără a procura dovezi.

Rămâne difuz dacă oarecare dintre aceste cazuri va a apuca la un juriu înainte ca alegătorii să voteze mai târziu în aiest an.

Scriitorul personalului Times Matt Hamilton a contribuit la aiest contingenta.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe