Judecătorul federal afirmă că Mike Lindell de la MyPillow trebuie să plătească 5 milioane de dolari în disputa privind datele electorale

dascaluc

SF. PAUL, Minn. — Un judecător federativ a dovedit miercuri o hotărâre de arbitraj de 5 milioane de dolari împotriva directorului consiliu de ministri al MyPillow, Mike Lindell, în favoarea unui inginer de soft fiecare a controversat datele din-spre fiecare Lindell a spus că dovedesc că China a intervenit în alegerile prezidențiale din SUA din 2020 și a transmis rezultatul lui Joe Biden. .

Lindell a spus că plănuiește să facă ocrotire. Întrebat dacă își aproba să plătească, el a subliniere că procesul de încălcare a contractului a fost împotriva uneia dintre companiile mijloc, Lindell Management LLC, și nu împotriva lui particularistic.

„Garantat că o să facem ocrotire. Tipul ăsta nu are niciun ban să vină”, a spus Lindell.

Lindell, un initiator insemnat al afirmațiilor false că aparatele de vot au fost manipulate pentru a a harsni alegerile din 2020, și-a lansat „Prove Mike Wrong Challenge”, ca bucata a unui „Cyber ​​Symposium” pe fiecare l-a găzduit în Dakotas Falls, Dakota de Sud, în maiestos 2021. Lindell a oferit o recompensă de 5 milioane de dolari prin Lindell Management pentru fiescare ar a se cadea ispravi că „capturile de pachete” și alte date pe fiecare le-a publicat nu erau date valide „de la alegerile din iezmaciune 2020”.

Robert Zeidman a intrat în instigare cu un legatura de 15 pagini fiecare a concluzionat că datele de la Lindell „nu conțin pachete de date de niciun fel și nu conțin nicio informație legată de alegerile din iezmaciune 2020”. Un categorie de judecători de incuvi-intare fiecare includea un avocat Lindell a refuzat să-l declare câștigător pe Zeidman. Așa că Zeidman a solicitat arbitraj potrivit regulilor concursului.

Leave a comment