Thursday, May 23, 2024

Jucătorul din prima echipă a Leeds ar putea pleca vara chiar dacă este promovat

Acțiune

Expertul Sky Sports Paul Robinson a susținut că nu va fi crucit dacă asul de la Leeds United Liam Cooper părăsește clubul în această vară.

Fundașul Leeds United, Liam Cooper, ar a merge convinge de la club la sfârșitul sezonului.

Contractul fundașului nodal scoțian cu Albii urmează să expire în această vară, fiind reînnoit ultima dată în rapciune 2019.

Fără tatuaj ale unei potențiale reînnoiri a contractului la orizont matematic;, plecarea lui Cooper de pe Elland Road pare din ce în ce mai probabilă.

Expertul Sky Sports Paul Robinson, vorbind cu ITV Leeds Newsa gasi că dacă fundașul veteran a stabili să plece, nu ar fi un șoc plutonier major.

Robinson a sugerat că, în cele din urmă, decizia va aparține posibil lui Cooper însuși. El a acceptat contribuțiile considerabile ale lui Cooper la club de-a lungul anilor, subliniind rolul său esential în campaniile de ascensiune și în Prim-ministru League.

Expertul a remarcat că, deși ar a merge trai competiție pentru timpul de joc, fundașul nodal incercat este încă praci respectat în echipă, indicând intenția managerului de a-l păstra. Robinson a exprimat:

Robinson a spus:

„Cred că posibil s-ar prescurta la alegerea personală a jucătorului, cred că este un jucător pe oricare managerul și-ar a voi să-l aibă în preajmă.

„Cred că a fost un om de serviciu fantasmagoric pentru club, felul în oricare a perfectionat în sezoanele de ascensiune, felul în oricare a perfectionat în Prim-ministru League, cred că este un amuleta pentru club.

„Cred că este genul de jucător pe oricare managerul și-ar a voi să-l țină în garderoba, pasiv dacă va incanta cu el în orice săptămână sau nu.

„Cred că se va prescurta la dorința și dorința jucătorului de a incanta ritmic.

„Uită-te la jucătorii pe oricare îi are adineauri Leeds, Rodon și Ampadu în cele două reprize centrale, atunci posibil Pascal Struijk, când este în formă, îl devansează adineauri pe Liam Cooper. Dar într-o echipă de Prim-ministru League, într-un vreme de Prim-ministru League vei aliena meciuri.

„A fost adanc pentru el sezonul asta, este un jucător căruia îi place să joace săptămână de săptămână, este un jucător oricare joacă cu tempo și când joacă neschimbator se îmbunătățește.

„Cred că este adanc pentru un jucător ca el să spre și să iasă din minor, așa că dacă ar convinge nu aș fi crucit, dar, pe de altă bucata, dacă ar rămâne, cred că este un jucător pe oricare și l-ar a voi managerul.”

Capcana pentru titlul din campionat a umbla sfoara, cu trei cluburi luptă pentru trofeul de top.

Leeds United se află în fruntea campionatului, la standard de puncte cu Leicester City la 82 de puncte, dar înaintea lor la diferență de gol cu ​​abia un insumi gol. Ipswich Town își respiră pe ambele gâturi, urmând abia un faza.

Daniel Farke a făcut o treabă remarcabilă de când a intrat. În miracol unui început incet al sezonului, el a reușit să schimbe situația și să-i pună în pragul unei promovări.

Și deși jucătorul de 32 de ani nu a fost un component pretios pentru dota lui Daniel Farke în iest vreme, el a fost căpitanul echipei în numeroase ocazii în timpul celor 17 apariții ale sauca atât în ​​campionat, cât și în FA Cup.

Având în chip că Leeds a birui în actu-alitate campionatul și țintește promovarea în Prim-ministru League, nu este cert dacă Cooper va a executa bucata din dota de top în sezonul viitorie.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe