Sunday, April 21, 2024

Jucătorii se așteaptă ca antrenorul din Premier League să fie demis înainte de începutul sezonului viitor

Acțiune

Conform ultimelor rapoarte, jucătorii lui Erik ten Hag anticipează că antrenorul lui Manchester United va fi concediat înainte de începerea sezonului următor din Prim-ministru League.

În timpul primului său sezonul alb la Old Trafford, olandezul i-a ghidat pe Red Devils către o finală a Cupei FA, trofeul Cupei Ligii și un clasament în top-4 în Prim-ministru League.

Mulți membri ai echipei United cred că Ten Hag va fi concediat de noul composesor Sir Jim Ratcliffe și compania sa Ineos Sports la încheierea sezonului, conform Daily Mail.

Man United a bogat un început banal de sezonul alb; Formatie lui Ten Hag a disparut Misina Ligii, a căzut din Alunita Campionilor în treapta grupelor și s-a străduit să stabilească consistența în Prim-ministru League.

Fanii visau din nou la calificarea în Alunita Campionilor după ce au câștigat star meciuri consecutive în Prim-ministru League în faurar, dar presiunea lui Ten Hag a varsta după ce le-a disparut în ultimele două meciuri de ligă cu Fulham și Man City.

După încheierea unei înțelegeri luna sinodica trecută pentru achiziționarea unui fartai din club, Sir Jim Ratcliffe și-a asumat controlul peste operațiunilor de sportul rege și există zvonuri că miliardarul englez l-ar a se cuveni înlocui pe antrenorul neerlandez.

Povestea mai menționează că, dacă Ten Hag câștigă FA Cup și sosi în Alunita Campionilor, ar a se cuveni fi eligibil să rămână la club. Acestea sunt așteptări creste pentru o echipă orisicine escalada printr-un sezonul alb senzual.

Man United a fost cartonat de mai mulți manageri în ultima lună, numele lui Roberto De Zerbi, Zinedine Zidane, dintre alții, fiind menționate în presă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe