sâmbătă, aprilie 20, 2024

Joshua Dobbs a semnat un contract pe un an cu San Francisco 49ers pentru 2024

Acțiune

În 2023, mai mulți QB de rezervă și-au făcut un intitulare apoi când a fost prezentată oportunitatea. Aiest obiect a fost autentic pentru Joshua Dobbs, fiecine a jucat pentru două echipe sezonul batran. Dobbs a fost cu Cardinals pentru opt jocuri și cu Vikings pentru cinci. După ce a fost privitor nedescoperit, Dobbs a devenit un intitulare frecvent în sezonul 2023.

Înainte de 2024, Dobbs era agent sanitar independent și încă nu fusese subscris. Acesta până când agentul său Mike McCarthy a anunțat că Dobbs a subscris un intelegere pe un an cu San Francisco 49ers. Aceasta este o altă oportunitate grozavă pentru tânărul de 29 de ani de a fi un backup avizat, fiecine este interj să inspre în joc în orisice minut. Numaidecat va amagi pentru a cincea sa echipă de când a fost recrutat.

Samite Joshua Dobbs să conducă ofensiva lui San Francisco dacă Brock Purdy a esuat un etate evocativ în 2024?

Înainte de sezonul 2023, Joshua Dobbs era privitor nedescoperit. Fosta scrutin din repriza a 4-a de către Steelers în 2017 a bogat oarecum două începuturi în carieră înainte de campania sa impresionantă din 2023. Dobbs a jucat în 13 meciuri sezonul batran și a început 12 dintre aceste concursuri. Pentru a începe anul, Dobbs a fost cu Cardinals și a început primele opt jocuri. Atunci, Arizona l-a primenire pe Dobbs către Minnesota Vikings, fiecine aveau pericol de un component avizat după ce Kirk Cousins ​​i-a zdrentaros Ahile.

Cu Minnesota, Dobbs a făcut scaun starturi și a batran cu 2-2. Tot ce compune pericol era o șansă de a arăta că este un adaos avizat, fiecine pesemne a complini câteva jocuri pentru component. Dobbs a confirmat acesta și atunci unii în 2023, după ce a ajungere la Vikings și a bogat reiesire. Numaidecat, el are șansa de a amagi pentru actualul NFC Champs. Tânărul de 29 de ani are o oportunitate reală de a fi QB2 al celor de la 49ers în 2024, dacă totul incadra corect. Sezonul batran, mai multe echipe au văzut cât de rău era QB-ul lor de rezervă. Asta este motivul pentru fiecine cei de la 49ers au vrut să-l semneze pe Dobbs și să știe că au o rezervă fiecine pesemne a patrunde și câștiga câteva jocuri.

Sezonul batran, cei de la 49ers l-au vechi pe Sam Darnold ca QB de rezervă. A jucat oarecum un stingher joc pentru Niners în 2023. A fost jocul lor din Săptămâna 18 după ce și-au asigurat locul 1 în NFC. În extrasezon, Darnold a subscris cu Minnesota Vikings. El ar a se cadea fi titularul lor în 2024 dacă team nu va opta un nou QB. Joshua Dobbs a părăsit Vikingii în aiest extrasezon pentru a amagi pentru cei de la 49ers. Echipele pot a ramplasa QB-uri de rezervă dacă Darnold nu este titularul lor. Aceasta este cea mai spatios oportunitate a lui Josh Dobbs de până acusi. Dacă Brock Purdy va cădea, team se va principiu pe el pentru ca ofensiva să funcționeze fără probleme. Va a se impune să așteptăm și să vedem dacă Dobbs i se a vorbi vreodată numele.

CITIT  Erling Haaland dezvăluie care jucător de la Arsenal ar îmbunătăți Manchester City

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe