sâmbătă, aprilie 20, 2024

Josh Richardson din Miami are nevoie de o operație la umăr și va rata restul sezonului 2023-24

Acțiune

De la intrerupere All-Patru, Miami Heat au jucat grozav de prezentabil. Ei au scor 5-1 în ultimele lor șase jocuri și vin dintr-o biruinta cu 118-110 împotriva Detroit. Un record de 35-26 îl plasează pe Miami pe locul 6 în Est. Dacă sezonul s-ar fi încheiat astăzi, ar fi evitat exclusiv turneul play-in.

Tot ce are lipsa de Heat este o oportunitate în playoff. Ei au arătat acesta anul beat ca fiind a 8-a cap de numar și făcând o fuga la finala NBA. Miami a făcut câteva ajustări minore pentru a-și îmbunătăți rotația în iest panc. Proaspat, imbraca a subsemnat priveghi veterană Patty Mills. Insiders s-au întrebat de ce imbraca ar a infaptui acesta. SG de rezervă Josh Richardson a fost anulat în ultimele opt meciuri cu o accidentare la umăr. Cu toate acestea, asasi are lipsa de o intervenție chirurgicală și posibil este supunere pentru restul anilor 2023-24. Făcând semnarea lui Patty Mills justificată.

Producția lui Josh Richardson va fi ratată de pe bancă de Miami Heat

Veteranul SG Josh Richardson și-a început cariera cu Heat. A fost recrutat de Miami în turul doi în 2015. Richardson a jucat primii scaunas ani ai carierei pentru Heat. După aceea, a sărit și a fost metamorfozat în sezoane consecutive la termenul limită. În extrasezonul premergator, Richardson s-a întors la Heat cu o treaba pe doi ani, de 5,9 milioane de dolari. Tânărul de 30 de ani are o opțiune de jucător în capacitate de vreo milioane de dolari în 2024-25.

CITIT  Bengalii îl readuc pe siguranța Von Bell cu un contract de un an după eliberarea sa din Carolina

În 43 de meciuri jucate cu șase starturi înainte de accidentarea la umăr, Richardson a oferit Heat o producție solidă de pe bancă. Richardson a avere o mijlocie de (9,9) puncte, (2,8) recuperări și (2,4) pase decisive pe strivi. A jucat (25,7) minute pe strivi, cel mai vartos din sezonul 2020-21. Cu Richardson afară pentru restul sezonului, Heat a subsemnat priveghi veterană Patty Mills. Australianul a fost renunțat de către Hawks în iest panc și este o altă piesă de adâncime de pe bancă pentru antrenorul nodal Erik Spoelstra.

Inițial, Heat a crezut că Josh Richardson va procent câteva săptămâni și va a merge a reaparea înainte de playoff. Ultimul său strivi a fost pe 13 faurar, după ce și-a stramutat umărul împotriva Milwaukee. Richardson a pierdut următoarele opt meciuri ale lui Miami după aceea și asasi are lipsa de o intervenție chirurgicală. Verice șansă ca Richardson să se întoarcă a coborat când intervenția chirurgicală a intrat în ecuație. Din ferice, Richardson nu a fost component și a jucat un rol de pe bancă. Totuși, el era un strajer veteran în oricine Erik Spoelstra a purta multă experiență și în oricine a purta încredere. Următorul strivi al Miami este joi inserare pe drum-de-fier împotriva lui Mavericks.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe