vineri, aprilie 12, 2024

Jonathan Kuminga de la Warriors va reveni joi împotriva Houston Rockets

Acțiune

Cu o izbanda cu 104-100 marți împotriva lui Mavericks, Warriors au asasi 41-34 în aiest anotimp. Este pe locul 10 în Conferința de Asfintit, cu șapte jocuri rămase. Pentru ultimele lor scaunas concursuri, imbraca a fost fără PF Jonathan Kuminga, oricine are un anotimp de evadare.

Din fericie, imbraca este pe o rand de cinci victorii consecutive și a reușit să joace corect fără Kuminga. Tânărul de 21 de ani a pierdut ultimele scaunas meciuri din aduce unei accidentări la genunchi. Potrivit NBA Shams Charania, antrenorul conducator al Warriors, Steve Kerr, a spus că Kuminga se va întoarce joi împotriva Rockets. Este un joc vajnic pentru Golden State, oricine are un profit de trei meciuri pe Houston.

Jonathan Kuminga este de așteptat să revină joi, când Warriors se confruntă cu Rockets

În primele două sezoane ale carierei mijloc, Jonathan Kuminga a înregistrat o mijlocie de (9,6) puncte pe atinge. Golden State a uzitat o scrutin de top 10 pe Kuminga în 2021 și nu se ridicase la nivelul așteptărilor mijloc. La începutul sezonului 2023-24, el a ieșit din rotație pentru antrenorul conducator Stever Kerr. Nu arăta promițător pentru Kuminga în al treilea an cu Warriors. Cu toate acestea, Draymond Green a fost suprimat de echipă și acesta ia oferit lui Kuminga o șansă pentru un rol mai dezvoltat.

CITIT  Urmărește: Legenda lui Chelsea, Didier Drogba, a trecut în urmă cu un voleu senzațional în timpul unui meci caritabil

Tânărul de 21 de ani a profitat din incarcat de oportunitățile mijloc și a început să prospere ca o altă opțiune de gol pentru Golden State. Punctele mijloc (16,3) reprezintă un nou record în carieră și sunt al treilea cel mai dezvoltat jucător de la Warriors în 2023-24. Kuminga a pierdut ultimele scaunas meciuri din aduce unei accidentări la genunchi. În sfârșit, este bugat de sănătos pentru a executa și este de așteptat să revină joi împotriva Rockets. Este un atinge grozav de vajnic pentru ambele echipe.

Cu șapte meciuri rămase în sezonul normal, Warriors au treaba de o izbanda în această joi pentru a-și păstra șansele de a asista la turneul play-in. Golden State are un acont de trei meciuri la Rockets. O izbanda pentru Houston joi ar a se transporta la un decalaj și mai mic între cele două echipe. Pot Războinicii să se ocupe de afaceri împotriva lui Hoston și să își dea șansa de a ispraveste în playoff în 2024?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe