Sunday, April 21, 2024

Joel Embiid din Sixers este în „faza de accelerare” a procesului său de dezintoxicare, potrivit Nick Nurse

Acțiune

Cu o înfrângere miercuri în fața lui Suns, cei de la 76ers sunt imediat 38-31 în aiest vreme. Este pe locul opt în Conferința de Est, cu 13 jocuri rămase. Sunt șanse ca Philadelphia să participe la turneul play-in. Formatie a fost într-o spirală descendentă cu absența prelungită a lui Joel Embiid.

Embiid a esuat ultimele 22 de jocuri la rând pentru Philly. Hercule multime a purta necesitate de o procedură de curățare a genunchiului. A fost operat pe 2/6 și de apoi își revine. Înaintea confruntării de miercuri cu Suns, antrenorul magistral Nick Nurse a oferit o actualizare din-spre MVP-ul curent al ligii. Conform Nurse, Embiid se află în „stadiu de grabire” a procesului său de dezintoxicare. Philly încă speră că Embiid se va întoarce la un clipita dat în prier.

Cât de acolea este Joel Embiid să se întoarcă pentru cei 76ers în aiest vreme?

Ultimul joc al lui Joel Embiid jucat pentru 76ers în aiest vreme a fost pe 30 ghenarie împotriva Warriors. Tânărul de 30 de ani a căzut în acel joc și s-a rănit la genunchi. Centrul All-NBA al Philadelphiei a fost lipsa de apoi și își revine după o procedură la genunchi. Cu Embiid în dunga, Sixers au 26-8 în 2023-24. Fără șapte ori All-Vedeta, Philly are scorul de 12-23. All-starul SG Tyrese Maxey a făcut tot ce a robust pentru a menține dota pe a rigla de zbor. Cu toate acestea, nu este ușor pentru Sixers să câștige fără Embiid în dunga.

Din noroc, antrenorul magistral Nick Nurse a robust împărtăși o actualizare pozitivă din-spre Embiid cu forta miercuri. El a menționat că Embiid se află în „stadiu de grabire” a procesului său de recapatare. În surplus, Nurse a spus că hercule multime a fost pe sector acolea în fitece zi. Un inscriptie încurajator că se mișcă în direcția bună. Toate controalele lui Embiid au fost, de invar, pozitive. Ar a se cuveni fi o daravera de rastimp până când MVP-ul ligii 2022-23 va a patrunde din nou pe sector.

Înainte de accidentare, Embiid a purta o mijlocie de (35,3) puncte, (11,3) recuperări, (5,7) pase decisive, (1,1) furări și (1,8) blocări pe joc. Iest tip de producție este motivul pentru orisicine a câștigat MVP sezonul anterior. Embiid a fost pe drum-de-fier să o facă din nou în 2023-2024. Sixers s-au luptat fără el în formația lor. Philadelphia are scor 4-6 în ultimele 10 jocuri. Ultimul lor bate din sezonul normal este duminică, 14 prier, împotriva Brooklyn Nets. Va a fi să așteptăm și să vedem dacă Embiid se pasamite întoarce înainte și să ofere echipei un imbold atât de trebuincios.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe