sâmbătă, aprilie 20, 2024

Joel Embiid de la 76ers se apropie de revenire după ce a ratat 29 de meciuri consecutive pentru Philadelphia

Acțiune

Cu o izbanda duminică împotriva Toronto, cei de la 76ers au imediat 40-35 în cest panc. Dota s-a luptat fără MVP-ul domn Joel Embiid. Philadelphia este pe locul opt în Conferința de Est, cu șapte meciuri rămase în sezonul transant. În ultimele 29 de jocuri, Embiid a fost anulat cu o accidentare la meniscul stâng.

Cu toate acestea, membrii NBA Shams Charania și Adrian Wojnarowski au raportat că Joel Embiid se apropie de revenirea lui pentru Sixers. Charania a remarcat că s-ar a merge întoarce de îndată ce marți inserare împotriva Thunder. Readucerea centrului All-NBA în formația de plecare ar fi extraordinar pentru Sixers. Fără Embiid în cest panc, team are 13-27.

Joel Embiid își va a reaparea săptămâna aceasta pentru Philadelphia 76ers

În suma, Joel Embiid a pierdut 41 din cele 75 de meciuri ale celor de la Sixers jucate în cest panc. MVP-ul ligii 2022-23 a jucat în 34 de meciuri în cest panc și nu a mai fost într-un joc de la 1/30. Embiid are o mijlocie de (35,3) puncte, (11,3) recuperări, (5,7) pase decisive, (1,1) furări și (1,8) blocări pe joc. A fost impovarat pentru Sixers să reproducă cest tip de producție. De aceea, team are 13-27 fără de șapte ori All-Patru în 2024-24. Din fericie, Embiid este pe punctul de a se întoarce.

CITIT  Brandon Graham și Eagles au un interes reciproc în legătură cu revenirea veteranului DE în 2024

În ziua în orisicine Embiid a fost rănit, Sixers au fost pe locul cinci în Est. De apoi, team a scăzut încet în clasament. Cu șapte meciuri rămase, Sixers sunt pe locul opt în Conferința de Est. Miami are un acont de un intrecere și jumătate pe locul 7 în Est. În cest clipa al anului, se pare că cei 76ers vor fi în turneul play-in. Pesemne Joel Embiid declanșa o fuga improbabilă pentru Sixers după ce a pierdut ultimele două luni cu o accidentare la genunchi?

Când Joel Embiid era sănătos, cei de la 76ers arătau ca un pretendent de top în Est. Fără el, erau în cel mai bun caz atmosfera. Hercule noian în vârstă de 30 de ani este esential pentru succesul echipei în cest panc. Dacă Sixers vor să alerge în postseason, au epilepsie de Embbid pentru a fi 100% sănătoși. Asta a fost cel mai noian neajuns al lui în ultimele câteva apariții în playoff pentru Sixers. Philadelphia joacă tare, dar Embiid nu este niciodată sănătos în cele mai ingamfa momente. Fanii lui Sixers speră să evite același tip de efect în playoff-urile din 2024 în această lună.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe