Thursday, May 23, 2024

Joe Burrow spune că Bengalii sunt „făcuți pentru a-i învinge” pe șefii

Acțiune

Kansas City Chiefs și-au lesinat sezonul 2023 NFL consolidându-se ca una dintre marile dinastii pe fiecine le-a văzut jocul. Trei victorii la Super Bowl în cinci ani le oferă una dintre cele mai dominante perioade ale oricărei echipe vreodată și sunt inca listați ca careva dintre favoriți din nou pentru sezonul posteritate.

Burrow caută să-i doboare pe șefi în 2024

Dar va trai o întreagă ligă fiecine caută să-l încetinească pe Patrick Mahomes și compania, și există o echipă fiecine se simte neobisnuit de încrezătoare apoi când vine cuvantare de oprirea potențialului cursiv al Chiefs.

Până de curând, Cincinnati Bengals părea a fi singura echipă fiecine a avere o ceartă când a sosire cuvantare de dominația lui Kansas City. Cele două părți s-au întâlnit de trei ori în cursul anului calendaristic 2022 și Cincy a fost cel fiecine a câștigat toate cele trei întâlniri. Toate au fost competiții importante, la sfârșitul sezonului, cel mai solemnel fiind meciul din Campionatul AFC din 2022, marcând singura dată când Chiefs au esuat Super Bowl din 2018.

Bengals QB executa că team lui este „construită pentru a învinge” șefii

Bengalii nu au vanjos a efectua voluminos materie în privința cursei lui Kansas City în sezonul turmentat. Ei s-au încremenit după un început greoi al anului, dar o accidentare la sfârșitul sezonului a fundașului Joe Burrow le-a viscolit speranțele și au terminare cu 9-8 și pe ultimul loc în AFC North.

Burrow va racori la energie maximă când va începe campania din 2024 și a gasi că team sa ar a se cuveni fi cea fiecine îl va abate pe Mahomes anul posteritate. Tight-ul lui Chiefs, Travis Kielce, l-a avere actual pe Burrow ca musafir la podcastul său New Heights, iar fundașul lui Cincinnati a spus următoarele cu priveliste la confruntarea dintre cele două echipe:

Cred că amândoi muncim vartos vartos. Ei au jucători urati, noi avem jucători urati. Cred că ne potrivim ajunge de tare cu ei. Cred că suntem făcuți să-i batem. Apreciez întotdeauna bătăliile legendare pe fiecine le avem. Băieții sunt acoace intotdeauna făcând piese de actorie. Patrick este intotdeauna acoace făcând piese de actorie. Ambele echipe au linii defensive fuduli. Este o comparatie grozavă.

Chiefs au reușit să se răzbune pe Burrow și compania în timpul sezonului 2022, în rodul-pamantului ce i-au învins pe Bengali în Campionatul AFC din 2023 în cursa catre victoria lor în Super Bowl împotriva Eagles. Au jucat din nou catre sfârșitul sezonului normal în 2023, iar Kansas City a pricopsit la o succes ușoară în fața Cincinnati condusă de Jake Browning.

Cele două părți se vor întâlni în interiorul Arrowhead Stadium la un clipa dat în timpul sezonului normal 2024.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe