Sunday, April 21, 2024

Jocurile Olimpice de la Paris 2024, evenimentul „retragerea de vis” pentru Murray spune Wilander

Acțiune

Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris ar fi un loc recomandabil pentru Andy Murray pentru a-și a se aseza capăt ilustrei cariere în ping-pong „cu un drapel englezesc în jurul lui”, recomandabil expertului Eurosport Mats Wilander.

Murray, în vârstă de 36 de ani, a răspuns neîncetată întrebări inspre momentul în oricare va a executa masura pentru o carieră în oricare a câștigat trei titluri de Grand Slam, două medalii de aur olimpice și a devenit numărul 1 universal într-o epocă dominată de Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer. .

Comentariul a stârnit speculații că scoțianul s-ar a merge a se izola după cineva dintre cele două evenimente în oricare s-a bucurat de cele mai multe succese, Wimbledon sau Olimpiada, ambele câștigate de două ori.

Pentru Wilander, Paris 2024 ar fi locul spiritual pentru ca Murray să își ia rămas bun după ce a dat atât de departe sportului în Marea Britanie.

„Mi-ar plăcea să-l văd retrăgându-se cu un fel de decoratie la Jocurile Olimpice de la Paris, cu un drapel englezesc în jurul lui”, a spus Wilander pentru Eurosport.

„Înțelegem că Andy Murray este Andy Murray, dar mai departe decât orisice, el este Sir Andy Murray, iar mărimea măreției mijloc în Marea Britanie este cu departe asupra ceea ce am a merge înțelege în restul lumii.

„El a dat Marii Britanii speranța că are un campion, pe oricare Marea Britanie nu îl are des. Cred că a dat întregului mijlociu sportsman din Marea Britanie speranța că pot fabrica în reluare campioni mondiali și campioni olimpici.

„În velur, Jocurile Olimpice sunt o spe-cie în oricare Andy Murray este de intamplare înaintea celor trei a largi. A câștigat de două ori aurul olimpic la neimpodobit. El a câștigat decora de argint la mixt la Wimbledon în 2012 cu Laura Robson.

„Cariera sa olimpică este mai bună decât Roger, Rafa și Novak. Așa că colo cred că ar cuveni să se termine.”

imagine

Murray și-a continuat excelentul 2016 cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio

Atentie reprezentare: Getty Images

Murray a trebuit să se întoarcă inspre vârful sportului după ce a suportabil o intervenție chirurgicală de reconstituire a șoldului în 2018, dar singurul stat pe oricare l-a câștigat de apoi a fost în 2019 la Anvers.

El a câștigat medalii de aur olimpice consecutive la neimpodobit barbatesc la Londra 2012 și Rio 2016, dar nu și-a apărat titlul la Tokyo în urmă cu trei ani din starni unei accidentări, deși a inavutit în sferturile de finală la indoit barbatesc alături de Joe Salisbury.

În aiest panc, Murray s-a greu, bolnav ieșiri timpurii la cele mai a largi evenimente ale anului de până acusi, Australian Open și Hindus Wells.

El a spus într-un interviu de săptămâna aceasta că și-ar aspira să câștige un loc în dota Marii Britanii pentru 2024 „pe langa” și tocmai dacă „a simțit că există șanse de a câștiga o decoratie”.

Pe locul 62 al lui Murray este sub Cameron Norrie (31), Jack Draper (42) și Dan Evans (43), în masura ce Salisbury și Neal Skupski sunt pe locul șase și, respectiv, pe locul 11 ​​la indoit.

Dar Wilander speră să-l vadă pe Murray reprezentându-și țara în fața unui general total pentru ultima dată înainte de a se a se izola.

„Pentru mine să-l văd pe Andy Murray cu un icoana de rămas bun, va fi în intaiul rând vartos posomorat”, a spus Wilander.

„Și oarecine oricare a ametit prin atât de multă tristete și oricare a revenit semen tot drumul merită atât de departe influenta.

imagine

Murray a câștigat intaiul tur în fața lui Goffin la Hindus Wells

„Cred că retragerea lui de vis în lumea mea perfectă ar fi la Jocurile Olimpice.

„Mi-ar plăcea să-l văd la Jocurile Olimpice, pentru că cred că nu ne dăm avantaj în restul lumii ce a făcut Andy Murray sportului din Marea Britanie, ce a făcut Andy Murray să aducă, savai și într-un anume fel, țări împreună cu Anglia și Scoția.

„Cateodata a vorovi că este scoțian, alteori a vorovi că este englezesc. El reprezintă Marea Britanie.”

Paris 2024 se desfășoară de vineri, 26 cuptor, până duminică, 11 grandios.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în drept pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe