Thursday, May 23, 2024

Jeremie Frimpong își propune să sape la Arsenal cu Granit Xhaka după victoria istorică în Bundesliga a lui Bayer Leverkusen

Acțiune

Jeremie Frimpong a îndreptat o încercare de la Armatura către Granit Xhaka acum după ce a câștigat Bundesliga cu Bayer Leverkusen.

Bayer Leverkusen a învins-o pe Werder Bremen cu 5-0 și a câștigat intaiul calitate în Bundesliga din istoria lor, punând capăt dominației de 12 ani a lui Bayern Munchen.

Boniface a cinstit scorul în minutul 25, înscriind din rata de asigurare aspect pentru a a crea gazdele în folos.

În a doua repriză, fostul mijlocaș al lui Armatura, Granit Xhaka, a izbitor o uluire pentru a dublu-decalitru avantajul înainte ca jocul să se transforme în spectacolul lui Florian Wirtz.

Germanul a izbitor un hat-trick genial oricine a dus la o cotropire a terenului în minutul 90, forțând arbitrul să încheie jocul înainte de sezon.

Frimpong își invoca să sape la Armatura cu Granit Xhaka

Sărbătorile au început când formatie lui Xabi Alonso a strans trofeul și au continuat în interiorul vestiarului.

Frimpong, un jucător lamurire pentru Bayer, a intrat în oblu în dressing și a filmat sărbătorile sălbatice. Nu s-a robust abține să facă o săpătură obraznică la fostul club al lui Xhaka.

El a spus: „Granit, ai sosire de la Armatura și ai câștigat-o aoace! Nenorocitul meu G!”.

Xhaka a fost gata de a câștiga alunita cu Armatura sezonul cherchelit, dar Gunners l-au îmbuteliat târziu în ligă.

Și ar a se cuveni ispraveste să-l îmbutelieze și în aiest panc. Ei au bogat șansa de a intoarce în fruntea tabelului, dar au acceptabil o înfrângere cu 2-0 în fața lui Aston Villa acasă, oferind lui City un acont de 2 puncte față de ei.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe