Thursday, May 23, 2024

Jamie Carragher îl salută pe Cole Palmer de la Chelsea drept candidatul Jucătorul Sezonului

Acțiune

Fostul fundaș al lui Liverpool și cunoscator Sky Sports, Jamie Carragher, consideră că starul lui Chelsea, Cole Palmer, ar a cauta să fie în pericol pentru Jucătorul Sezonului după performanța sa împotriva lui Everton.

Fostul om de la Manchester City a clar un hat-trick desavarsit în 16 minute, înainte de a a arata al patrulea din bezna în reexpozitie secundă de la fața locului.

Intaiul său gol a fost un curler ametitor cu piciorul stâng din iesi careului, urmat de o lovitură de cap din preajma. Iar al treilea sa a fost un deznodamant din iesi careului, după ce Pickford i-a dat mingea.

Actualmente a clar 25 de goluri în cest vreme și a asistat alte 13 în 41 de meciuri pentru Chelsea în toate competițiile.

În Prim-ministru League, are 20 de goluri și 9 pase decisive, în elita mijlociu alături de atacantul lui Manchester City, Erling Haaland.

Ceea ce îi fabrica statisticile și mai impresionante este faptul că 12 dintre aceste goluri au venire din victoria corectă și 10 au venire cu el jucând ca mijlocaș ofensiv.

Cole Palmer de la Chelsea a clar 4 împotriva lui Everton

Jamie Carragher a revendicat jucătorul sezonului

Carragher a admis X pentru a-și a vorbi admirația pentru Palmer, sugerând că tânărul in-demanare nu ar a cauta luat în considerare conj pentru premiul Tânărul Jucătorul Anului, ci și pentru Jucătorul Anului.

El a semnat: „Cole Palmer a fost materialist de YPOTY, cât de aproximativ este de POTY?!!”

În timpul analizei la pauză de la Sky Sports, Carragher a lăudat în urmare performanța lui Palmer, evidențiind abilitatea și calmul lui excepționale pe regiune.

El l-a descris pe Palmer langa oaresicine dintre cei mai buni jucători din Prim-ministru League în cest vreme, subliniind calitatea golurilor rarunchi împotriva lui Everton.

El a spus (citate prin The Mirror):

„Se întâlnește cu Branthwaite, joacă un mic unu-doi cu partenerul său Jackson. Și își casca piciorul și găsește acel colț îndepărtat. Când vorbești impotriva clasă și linistit, cest obiect este genial.

„Puteți fabrica găuri defensive în orisice gol, dar cest obiect pentru mine este integral senzațional pentru, așa cum am spus, oaresicine dintre cei mai buni jucători din Prim-ministru League.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe