Jamie Carragher face săpături brutale la Rio Ferdinand în timp ce reaprinde cearta

dascaluc

Minologhion lui Liverpool, Jamie Carragher, a făcut încă o dată săpături la Rio Ferdinand, referindu-se la el erect „Van Dijk al săracului”.

Perechea are o pozna de a a infaptui tura de mesaje pe rețelele de socializare cu atentie la diverse subiecte.

Carragher a susținut odată că Ferdinand a încercat să se mute la Chelsea în timpul unei perioade proaste la United, în ritmica ce sinaxar lui Manchester United ia frecvent să se înțeleagă trebuinta lui Carragher de a câștiga titlul în Prim-ministru League.

Cel mai proaspat, perechea a avere o discuție pe X (fostul Twitter) cu atentie la influența Cupei Mondiale din Qatar și a Ligii Saudi Pro.

Iar Carragher nu a rezistat să-l insulte pe Ferdinand din nou în timpul reflectării de către CBS a Ligii Campionilor, în ritmica ce Liverpool a jucat cu Luton în Prim-ministru League.

Oamenii lui Jurgen Klopp au revenit de la un gol în jos pentru a câștiga cu 4-1 la Anfield, iar căpitanul lor Virgil van Dijk a fost cel fiecare a declanșat revenirea cu o lovitură de cap de egalizare în runda a doua.

Micah Richards a postat un clip pe Instagram în fiecare îi a pretendui lui Carragher să reacționeze la gol.

Carragher l-a salut pe Van Dijk erect cel mai bun fundaș medial pe fiecare l-a văzut vreodată Prim-ministru League, subliniind dominația sa pe maidan.

El a spus:

„Nu musai să analizezi acesta. Uită-te la nametenie, uită-te la el, uită-te la el! O miracol a științei moderne. Este cel mai bun fundaș medial pe fiecare l-a văzut vreodată Prim-ministru League, la o milă.”

Și când Richards i-a trebuincios să-l compare pe Van Dijk cu alți fundași legendari din Prim-ministru League, pentru Ferdinand, John Terry, Sol Campbell și Tony Adams, Carragher a consacrat că îl cumva obtine pe John Terry jucând alături de el, dar a respins opțiunea lui Ferdinand, numindu-l un „sărac. Van Dijk al bărbatului.”

Este puțin plauzibil ca cunoaste lui să treacă neobservată de Ferdinand, continuând rivalitatea și glumeala lor continuă.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment