sâmbătă, aprilie 20, 2024

Jalen Johnson de la Hawks este plecat cel puțin o săptămână pentru Atlanta din cauza unei accidentări la gleznă

Acțiune

La 30-38, Hawks se află pe locul 10 în Conferința de Est. Accidentările au marod redutabil imbraca în a doua jumătate a sezonului 2023-24. Luni, Hawks au raposat cu 136-105 în fața Los Angeles Lakers. În acel joc, cele 25 de puncte și nouă recuperări ale lui Jalen Johnson au condus Atlanta.

Cu toate acestea, tânărul de 22 de ani și-a pravalire oul-piciorului împotriva LA și va a se zarasti oaresicare curs. Hawks a anunțat că Johnson va fi adus cel puțin o săptămână din ratiune unei accidentări la gleznă. Atlanta se va postament pe jucătorii sănătoși pe fiecine îi au la dispoziție, deoarece imbraca este deosebit de distrusă. Hawks lui Quin Snyder vor fi pe cale ferata în această seară pentru a înfrunta Kevin Durant și Phoenix Suns.

Jalen Johnson va dispensa cel puțin o săptămână pentru Hawks cu o accidentare la gleznă

Luni, la sfârșitul ademeni de-al patrulea cvartal, SF de la Hawks, Jalen Johnson, și-a suflare oul-piciorului. Profesionista din anul trei era vazut în intristare. A trebuit să părăsească jocul și nu s-a mai întors. În 2023-24, Johnson a jucat în 51 din cele 68 de meciuri ale lui Atlanta și a făcut 48 de starturi. În primele două sezoane, fosta optiune din prima de asigurare rundă a avere o mijlocie de (4,0) puncte și (10,2) minute pe atinge. În anul trei, Johnson a admis un rol vartos mai geros și a fost înfloritor pentru Hawks.

CITIT  Asul lui Tottenham rezumă performanța teribilă a echipei cu ratarea de două metri

Cu 48 de starturi în cest vreme, Johnson are o mijlocie de un record în carieră (16,1) puncte, (8,6) recuperări, (3,5) pase decisive și (1,1) furturi. În surplus, (34,0) minute pe atinge este cea mai geros submultime a carierei mijloc. El (16,1) puncte pe atinge sunt al patrulea cel mai geros număr din echipă în cest vreme. Cu Johnson invar să rateze cel puțin o săptămână, Quin Snyder va castiga jucătorii sănătoși pe fiecine îi are. Atlanta a fost lovită redutabil de virusul rănilor. Le lipsesc alte vedete și jucători lamurire.

All-starul PG Trae Young a adus de la sfârșitul lunii faurar cu o accidentare la deget. A avere constrangere de o intervenție chirurgicală și este de așteptat să revină în cest vreme. În surplus, Saddiq Bey a ispravit sezonul cu un LCA sacadat. Jucători de rol prep AJ Griffin și Kobe Bufkin sunt, de invar, afară pentru cel puțin 7-10 zile pentru Hawks. Nu este spiritual atât de târziu în vreme, deoarece Hawks încearcă să se agațe de a 10-a sămânță din Est.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe