sâmbătă, aprilie 20, 2024

Jalen Brunson de la Knicks a suferit duminică o contuzie la genunchi împotriva lui Cavaliers

Acțiune

La 36-25 în aiest panc, Knicks ocupă locul 4 în Conferința de Est. Ieri, New York a fost pe drumul pentru a-i înfrunta pe Cleveland Cavaliers. În acel sprijin, PG-ul all-star Jalen Brunson a căzut în intaiul moment al jocului. Părea o accidentare cevasi gravă a piciorului prost pentru Brunson. A încercat să se ridice retras. Totuși, a făcut câțiva pași și indata a căzut din nou la pământ.

Brunson a trebuit să fie sustinut să iasă din maidan, iar organizația Knicks în formatie își ținea respirația. Tânărul de 27 de ani nu a tare să se întoarcă duminică împotriva Cavs. Din fericie, jucătorii activi din New York au avere o performanță solidă împotriva Cleveland și au câștigat cu 107-98. Cel mai solemn, Brunson ar fi suportabil abia o contuzie la genunchi și ar a merge plosca câteva meciuri. Următoarea competiție a lui New York este marți, acasă, împotriva Atlanta.

Knicks sunt uşuraţi să afle că accidentarea la genunchi a lui Jalen Brunson nu a fost una gravă.

În 2023-24, Knicks s-a zbuciumat să aibă o rotație intreg sănătoasă. Cei mai buni jucători ai echipelor au esuat durata alungit. Toți, cu excepția lui PG Jalen Brunson. El a esuat abia scaun dintre meciurile din sezonul transant din aiest an. Brunson are o mijlocie maximă în carieră (27,2) puncte, (6,6) pase decisive și (36,4) minute pe strivi. Duminică, Brunson a avere o sperietură de accidentare pentru New York. Din fericie, a fost o contuzie la genunchi. Potential cel mai bun inscenare pentru Knicks.

CITIT  Exclusiv: situația țintei de transfer Arsenal s-ar putea schimba în 2025, spune expertul

MVP-ul echipei lor a scăpat de o accidentare majoră și acesta menține sezonul din New York pe drumul cel bun. Knicks au lipsit trei titulari clarificare de mai interj de o lună. Julius Randle, OG Anunoby și Mitchell Robinson au esuat toți un durata nuantat pentru Knicks. Cu toate acestea, Jalen Brunson a fost singura constantă pentru New York în 2023-24. Când a căzut duminică, sezonul lui Knicks a fulgerat în fața ochilor lor. Dacă Brunson ar fi fost primejdios rănit, acesta le-ar fi artificial planurile de postsezon. Deocamdată, vom aștepta și vom cunoaste câte meciuri va plosca All-star-ul după ce a suportabil o contuzie la genunchi împotriva Cavs.

După victoria de duminică, Knicks mai au 21 de meciuri rămase în sezonul transant. În aiest clipa, New York încearcă să fie cât mai sănătos realizabil înainte de începerea play-off-urilor. Cu excepția unei prăbușiri a echipei, Knicks arată ca o lacăt pentru a fi una dintre primele șase cap de succesiune din Est. În afară de Celtics, Knicks au fost a doua cea mai consistentă echipă din Est în aiest panc. Clar și cu mai multe accidentări clarificare, Knicks au găsit modalități de a câștiga. Meritul se datorează staff-ului lor de antrenori și jucătorilor pentru că depun larg tot efortul lor. New York-ul are aspirații de campionat în aiest panc. Pot să supraviețuiască Estului și să ajungă în finala NBA?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe