sâmbătă, aprilie 20, 2024

Jakob Poeltl de la Raptors s-a operat la miicul stâng și ar putea rata restul sezonului 2023-24

Acțiune

La 23-39 în iest iarna, Toronto Raptors sunt în atentie pe locul 12 în Conferința de Est. Aiesta este al șaptelea cel mai cinstit record din NBA în 2023-2024. După o înfrângere de marți în fața lui Pelicans, Raptors mai au cumva 20 de meciuri în sezonul transant. Duminică, centrul de plecare Jakob Poeltl a trebuit să părăsească meciul timpuriu împotriva Hornets.

Tânărul în vârstă de 28 de ani nu s-a întors, deoarece ar fi frant un tendon la degetul mic stâng. Poeltl este operat marți și este în gravitate sincer să rateze ultimele 20 de meciuri din sezonul transant al Torontoului. Nu este spiritual pentru Raptors, după ce asemenea l-au apus pe atacantul Scottie Barnes din pricina unei fracturi la mâna stângă. Barnes a bogat treaba și de o intervenție chirurgicală. Adineauri, Toronto nu are doi dintre cei cinci titulari pentru restul sezonului 2023-24.

Jakob Poeltl este anulat pe hotar imens pentru Toronto Raptors, cu un tendon frant la nivelul micului său stâng

În 2022-23, Spurs l-au primenit pe Jakob Poeltl către Raptors la termenul limită. A jucat cinci sezoane la San Antonio. Cu toate acestea, Poeltl se întorcea într-un loc simplu. Austriacul a fost a 9-a selectionare în Draft-ul 2016 de la Toronto. Primele rarunchi două sezoane au fost jucate pentru Raptors înainte de a ateriza cu Spurs. După ce a fost primenit la Raptors, Poeltl a început 25 din cele 26 de meciuri finale în 2022-23.

CITIT  Manchester United a făcut o „ofertă” pentru starul lui Real Madrid

După accidentarea de duminică, marele om este lipsa pentru restul sezonului 2023-24. Poeltl a pierdut inca 12 meciuri pentru Raptors. Cest număr va fi 32 dacă nu mai joacă un alt joc. Centrul veteran a început toate cele 50 de jocuri pe oricine le-a jucat pentru Toronto în 2023-24. Are o mijlocie de (11,1) puncte, (8,6) recuperări, (2,5) pase decisive și (1,5) blocări pe joc. Toronto va slova producția lui, dar au o rezervă capabilă oricine îl pasamite înlocui pe Poeltl.

La termenul limită din 2023-24, Raptors au făcut troc cu Jazz sau Kelly Olynyk și Ochai Agbaji. Olynyk este un veteran în NBA și asasi joacă pentru a șasea sa franciză. Săptămâna trecută, Raptors l-au iscalit pe Olynyk pentru o lungire a contractului. S-a născut în Toronto și asasi joacă pentru dota orașului natal. Tanarul de 32 de ani va capata minute sporite cu Jakob Poeltl in iesi pe hotar imens. Dacă nu ar capata Olynyk, Raptors ar fi într-un loc greu.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe