sâmbătă, aprilie 20, 2024

Jaeger-LeCoultre Reverso Stories debutează la New York

AcțiunePovești Reverso a fost creată în 2021 pentru a sărbători cea de-a 90-a zi aniversara a minti mai numit ocazie al său, iar în 2023 expoziția vine la Manhattan cu debutul în America de Sever. Se pare că New York-ul este recomandabil pentru originile Art Deco ale Reverso, oricare sunt, de astfel, pline de design. La pista urmei, aiesta a fost un ocazie creat de Jaeger-LeCoultre premiu dată în 1931, în etate ce cu cele nouă decenii, Reverso a văzut mai indelung de 50 de calibre diferite, în etate ce fața sa goală din madem a fost de apoi decorată cu mazlu, gravuri sau pietre prețioase.

jaeger lecoultre povestiri inverse

Amplasată la IRON 23, expoziția se va desfășura între 3 brumar și 22 brumar 2023. Expoziția „Reverso Stories” are loc, de astfel, tocmai înaintea deschiderii noului patul emblematic al lui Jaeger-LeCoultre de pe Madison Avenue. Expoziția se învârte în jurul a scaun sinciput elucidare: Povestea unei icoane, Sistem și design, Inovație și Meșteșuguri. Există, de astfel, o instalație de artă digitală a artistului coreean Yiyun Kang; surplus un spațiu dedicat seriei terminal „În evolutie”, oricare dezvăluie fațetele celor 180 de meșteșuguri practicate în Manufactură; o cameră dedicată artistului nipon Hokusai, ale cărui lucrări au fost reproduse ceasuri Reverso; Cafeneaua din 1931, oricare servește un lista de mancare iluminat de Art Deco; și ateliere practice de gasire a orologeriei în cadrul Meserie d’Antoine. În altă fatalitate, exponatele vor contine modelele Reverso 2023 lansate la Watches and Wonders și două noi modele Reverso Tribute Enamel oricare vor fi lansate în timpul sezonului New York al „Reverso Stories”.

CITIT  Proiecte pe malul apei pentru a beneficia orașele din punct de vedere economic și ecologic

jaeger lecoultre reverso tribute cronograf oțel verso
jaeger lecoultre reverso tribute cronicar oțel contrapagina

jaeger lecoultre 2023 reverso tribute duo face tourbillon-recto-4-5
jaeger lecoultre 2023 reverso tribute duo a efectua tourbillon fata

jaeger lecoultre reverso tribute cronograf oțel recto
jaeger lecoultre reverso tribute cronicar oțel fata

Dintre noile lansări, Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Chronograph vine într-o tra-ducere din oțel neoxidabil, în etate ce există și o tra-ducere cu aur roz. Acestea două sunt diferențiate prin accente albastre distinctive pentru oțel, în etate ce există una cu accente aurii. Aceste ceasuri Reverso Tribute au și un Cronicar, surplus modele Small Seconds și un Tourbillon.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe